Header image
Såld Fantastisk terasslägenhet i stabil förening och med eftertraktad adress!

Trattgränd 14

Ersboda

Fantastisk terasslägenhet i stabil förening och med eftertraktad adress!

Välkomna in till denna välplanerade bostad om hela 105,5 kvm. Här ges nu möjlighet att förvärva en väl omhändertagen lägenhet med generösa ytor och flera rum. Genomgående fin lägenheten och en enorm terrass i bästa solläge. Endast en trappa upp i huset, utan granne ovan, bor du här med ett lugn i en behaglig omgivning med närhet till de mesta.
Lägenheten erbjuder 3-4 sovrum, rymligt vardagsrum med matplats, rejält kök, 2 badrum, stor terrass, förråd samt extra rum som kan disponeras som sovrum, kontor, eller förråd.
Lägenheten har en god standard och genomgående bra skick.
Stor och stabil förening med god ekonomi.
Strax utanför huset finner man busshållplats med täta avgångar mot universitet och city. I närheten finns även gym, badhus, restaurang, folktandvård.
Härifrån är det även promenadavstånd till Stora Birk där man finner stora dagligvaruhandel, klädbutiker, systembolag apotek mm.

Fakta

Adress:
Trattgränd 14
Område:
Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
52-3237-1-35-6  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.9071%
Andelstal avgift:
0.9071%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1981
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong/terass
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Tele 2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Känd avgiftsförändring:
Nej

Energideklaration

Utförd
2020-08-31
E
128 kWh/m²/år

Driftkostnad

3 000 kr/år
3 000 kr/år

Förening

HSB BRF Gräddosten
716415-1701
Ja

Om föreningen

Gräddosten är en bostadsrättsförening som ligger på Trattgränd nr 2-52 i stadsdelen Ersboda i Umeå.

Gräddosten är en välskött förening som består av ett par mindre och större flerfamiljshus fördelade kring en gård. Ca 100 bostäder finns i området. Kvarterslokal samt övernattningslägenhet finns att hyra för medlemmarna. Det finns lekparker och gott om gröna ytor. I direkt anslutning till föreningen ligger ett stort grönomåde där det alltid pågår aktiviteter, allt ifrån brännboll till golf.

Föreningen jobbar kontinuerligt för att minska förbrukningskostnaderna, el, vatten och uppvärmning, både för föreningens ekonomi, men även för miljöns skull. Föreningen äger sedan 2009 andelar i HSB vind, som ett steg i att värna om miljön på ett aktivt sätt.

Internet

Föreningens bandbredd levereras av Bredband2 med en hastighet av 1gbit.

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Här välkomnas man av en rymlig och inbjudande hall. Markanta färgkombinationer och modern stil ger ett gott intryck från första ögonblicket.

Det fullt utrustade köket lockar till kreativitet med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Ett välplanerat kök med u-formning gör matlagningen till en trivsam aktivitet och skapar en naturlig övergång till matsalsdelen.

Vardagsrummet är en inbjudande plats att koppla av och underhålla gäster. Stora fönster och en glasdörr öppnar upp till terrassen, där du kan njuta av frisk luft och soliga dagar.

De rymliga sovrummen ger lugn och avkoppling, med gott om plats för en dubbelsäng och extra möblemang. Stora fönster släpper in naturligt ljus.

De imponerande badrummen är i gott skick och har fina ytskikt. i de ena badrummet finns en tvättmaskin och torktumlare, duschdel med glasdörrar och generösa ytor. I de andra badrummet finns badkar. 

 

Omgivning

Ersboda ligger cirka sex kilometer norr om stadens centrum. Stadsdelen är uppdelad i Västra Ersboda och Östra Ersboda. År 2006 har hela stadsdelen omkring 10 000 invånare. På Ersboda finns bland annat Norrmejerier, varför stadsdelens gator har fått till mejerinäringen anknytande namn. Några kända landmärken på Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Även terrasshusen med källarparkering är ett särskiljande inslag i Ersbodas bebyggelse.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare