Header image
Såld Renoverat hus i barnvänligt kvarter!

Orkestergränd 22

Holmsund

Renoverat hus i barnvänligt kvarter!

Välkommen till Orkestergränd 22 i Holmsund – ett hem som kombinerar modern elegans med en hemtrevlig atmosfär. Denna smakfullt renoverade villa fördelar sig på två plan och erbjuder en hög standard med stilfulla detaljer i varje rum.
På bottenvåningen möts du av ett elegant kök, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Intill köket ligger en totalrenoverad tvättstuga, praktiskt integrerad för en smidig vardag. Genomgående enstavsparkett i hela våningen ger en känsla av exklusivitet och värme.
Matsalen och det rymliga vardagsrummet inbjuder till trivsam samvaro, medan det helrenoverade badrummet imponerar med sina fina materialval och stilrena design. På detta plan finns även ett sovrum som enkelt kan omvandlas till ett mysigt hemmakontor eller ett lekfullt barnrum. Ett stort plus är det integrerade garaget som nås direkt från huset – perfekt för bekvämlighet oavsett väder.
Övervåningen erbjuder ett luftigt allrum där hela familjen kan koppla av, med direkt utgång till en härlig balkong. Här uppe finner du också tre rymliga sovrum och ett andra badrum utrustat med en avkopplande bastu.
Utomhus väntar en grönskande, uppvuxen trädgård som omger huset med en fin inramning – en perfekt plats för både lugna stunder och lekfulla äventyr.
Orkestergränd 22 är mer än bara ett hus – det är ett hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa trivsel och livskvalitet. Här är det bara att flytta in och börja njuta av allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

Fakta

Adress:
Orkestergränd 22
Område:
Holmsund
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
ARTISTEN 3
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans hus
Byggnadsår:
1979
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 322 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
558 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 880 000 kr
Bef. pantbrev:
10st om 3 061 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1979
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2021-06-11
C
80 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
15 000 kr/år
5 700 kr/år
7 980 kr/år
2 423 kr/år
31 103 kr/år
9 525 kr/år

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med laminerat golv samt målade ytskikt. Plats för avhängning och snygg garderobslösning uppbyggd i hallen.

Kök
Rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Köket är utrustat med induktionshäll med ugn, kyl samt frys, fläkt och diskmaskin.

Tvättstuga
Med ny tvättmaskin samt torktumlare, klinker på golv och målade väggar. Utrymmet renoverades 2022   Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och goda möbleringsmöjligheter. Socialt placerat intill matsal som ligger i anslutning till vardagsrummet.

Sovrum
Ett rejält rum med gott om utrymme. Kan disponeras som gästrum, kontor, lekrum eller master.

Badrum
Renoverat badrum med härliga kontrast och färger. Mönstrad matta på golv samt ljusa väggar. Praktisk duschhörna och kommod med lådförvaring. Spegelskåp ovan kommod.   

Övervåning

Allrum
Öppet och rymligt allrum med plats för hela familjen. Utgång till balkong direkt från allrummet.

Sovrum
Övervåningen erbjuder 3 sovrum med plats för hela familjen.

Badrum 
Utrustat med badkar samt bastu, utöver de vanliga så som handfat och wc.

Garage
Varmgarage med betongplatta samt 3-fas uttag.    

Renoveringar

Nya fönster, integrerade fönsterbräder. (2023)

Ytterdörr med kodlås. (2023)

Elektronisk garagedörr, 2 nycklar. (2023)

Altan framsida (2024)

Nylagt golv på all boyta. (2022)

Vägg & eluttag i hela huset utbyta. (2022)

All ytskikt renoverat. (2022-2023)

Klinker tvättstuga (2022)

Laddbox installerad (2022)

Ny tvätt & torktumlare. (2022)

Tak målade (2021)

Vitvaror samt klinker tvättstuga (2021)

 

 

Omgivning

Holmsund är ett levande och naturskönt område som erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter och service för hela familjen. Bara några minuters promenad från Orkestergränd 22 finner du ett brett spektrum av fritidsmöjligheter som gör det enkelt att njuta av en aktiv livsstil året runt. Här finns elljusspår för promenader och löpning, frisbeegolfbana, en pulkbacke för vinterns lek, samt skidspår och en isbana för skridskoåkning.

För familjer med barn är läget idealiskt, med både Storsjöskolan och Skärgårdsskolan på nära håll. Storsjöskolan erbjuder dessutom en hockeyplan och andra idrottsanläggningar som uppmuntrar till rörelse och gemenskap. I närheten ligger också Storsjöhallen, som bjuder på ett brett utbud av aktiviteter såsom badhus och bibliotek – en perfekt plats för både avkoppling och rekreation.

Holmsund erbjuder också bekvämligheter som dagligvaruhandel och en bensinstation, vilket gör vardagen enkel och smidig. Området är omgärdat av vacker natur som skapar en fantastisk miljö att bo i, med närhet till både hav och skog. Här kan du njuta av allt som Holmsund har att erbjuda – från friluftsliv till bekvämligheter och en stark känsla av gemenskap.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare