Header image
Properties & Partners Barnvänlig villa i nytt och modernt område i populära Täfteå!

Brännavägen 33

Täfteå

Barnvänlig villa i nytt och modernt område i populära Täfteå!

Välkommen till Brännavägen 33 – ett modernt och barnvänligt hem som kombinerar komfort, stil och en optimal planlösning för hela familjen. Detta imponerande hus, uppfört 2017, sträcker sig över två våningsplan och erbjuder en generös yta med sex rymliga sovrum och två stora, smakfullt inredda badrum. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt liv.

Husets hjärta är den öppna oasen där vardagsrum och kök smälter samman i en ljus och inbjudande miljö. Det moderna köket är utrustat med en stilren köksö och erbjuder gott om förvaring – perfekt för både vardagsmatlagning och större middagsbjudningar. Intill köket finns en rymlig matplats där familjen kan samlas till måltider, och det stora vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och mediamöbler, vilket skapar en perfekt yta för avkoppling och socialt umgänge.

Utomhus möts du av en fint uppvuxen trädgård med generösa grönytor och vackra planteringar. Här finns gott om plats för barnens lek och för att njuta av soliga dagar i en lugn och harmonisk miljö.

Brännavägen 33 ligger i ett nybyggt och attraktivt område i Täfteå, omgiven av vacker bebyggelse och naturskön omgivning. Här bor du i ett rofyllt, lantligt läge med naturen runt hörnet, samtidigt som stadens puls och alla dess bekvämligheter finns inom bekvämt avstånd. Täfteå erbjuder både skola, förskola, en välsorterad mataffär och goda bussförbindelser som snabbt och smidigt tar dig in till stadens centrum.

Detta är ett hem där funktionalitet och estetik möts i perfekt harmoni – en plats där minnen skapas och livet kan levas fullt ut. Missa inte chansen att göra Brännavägen 33 till ert nya drömboende!

Fakta

Adress:
Brännavägen 33
Område:
Täfteå, Umeå
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
TÄFTEÅ 29:44
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans villa
Byggnadsår:
2017
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
3 007 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 031 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 038 000 kr
Bef. pantbrev:
3st om 3 650 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2017
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Driftkostnad

Beräknad på 6 personer
19 658 kr/år
9 910 kr/år
2 532 kr/år
450 kr/år
32 550 kr/år
Vatten/avlopp avser även sophämtning. Samfällighet avser vägavgift samt vägbelysning. Övrigt avser nätverk via förening. El: Inräknat uppladdning av 2 elbilar.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Redan vid första steget in i den rymliga och inbjudande hallen märks den generösa ytan, som ger en försmak av det som väntar. Direkt till höger finner du ett stort och smakfullt inrett badrum, och precis intill ligger en praktisk tvättstuga med gott om förvaringsutrymme. På nedre plan finns också ett mysigt sovrum, perfekt som gästrum eller hemmakontor.

Fortsätt in i huset och du möts av en ljus och luftig oas där vardagsrum och kök flyter samman i en öppen planlösning. Köket är modernt utrustat med en stilren köksö och generösa förvaringsmöjligheter – en dröm för hemmakocken. Intill köket finns en matplats som rymmer hela familjen, och i det rymliga vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och mediamöbler, vilket skapar en perfekt yta för avkoppling och umgänge.

Från vardagsrummet kliver du ut på den väl tilltagna altanen, en fantastisk förlängning av bostaden. Här finns plats för både ett utekök, loungemöbler och ett större matbord, allt under en elegant pergola som ger en inramning av stil och funktion. Den vackert uppvuxna trädgården erbjuder stora grönytor och fina planteringar – en perfekt plats för lek och avkoppling i solen.

På övervåningen finner du fem rymliga sovrum, där ett av rummen ursprungligen var ett allrum. Om behovet för det extra sovrummet inte finns, kan detta enkelt återställas till ett mysigt allrum, perfekt för familjens gemensamma stunder. Här finns också en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaring, samt ett tilltaget badrum utrustat med hörnbadkar och moderna badrumsmöbler, vilket ger en lyxig och avkopplande atmosfär.

 

Utemiljö

Utomhus väntar en vackert uppvuxen trädgård som är en sann oas för både avkoppling och lek. De generösa grönytorna ger gott om plats för barnens äventyr, medan du kan njuta av soliga dagar i en lugn och harmonisk miljö, omgiven av välskötta planteringar som ger en härlig färgprakt året om.

På tomten finns även en praktisk garagebyggnad som erbjuder både bilplats och förråd, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap eller hobbyprojekt. Garaget är dessutom utrustat med en laddbox för elbil, vilket ger extra bekvämlighet för den moderna bilägaren. Denna trädgård och garage kombinerar funktion och skönhet på ett sätt som gör vardagen lite enklare och mycket trevligare.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Brännavägen 33

Välj en tid för visning nedan
:
2024-09-22
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Brännavägen 33

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare