Header image
Såld Superfin och praktisk 1:a i populära Vallastaden precis intill Campus!

Nanna Svartz gata 2B

Vallastaden

Superfin och praktisk 1:a i populära Vallastaden precis intill Campus!

Här ges nu möjligheten att förvärva ett kvalitativt boende i populära Vallastaden som passar perfekt för dig som blivande student eller för dig som letar efter ditt första egna boende. Bostaden som är belägen ett stenkast ifrån Campus och Mjärdevi erbjuder en luftig och ljus planlösning med ytskikt i så gott som nyskick.


Lägenheten har ett rymligt och helkaklat badrum, praktiskt arbetskök från
Marbodal samt både tvättmaskin och torktumlare. I allrummet finns en uppfällbar säng som enkelt fälls ner nattetid.
Föreningen har en loftgång som leder fram till entré till bostaden som får möbleras och användas av dig som medlem, här åtnjuts gärna socialt umgänge i eftermiddagssolen. Bostaden ligger som sista lägenhet på loftgången vilket skapar ett mer privat möblerbart läge.

I Vallastaden bor du med direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park med goda buss- och cykelförbindelser in till city. I närområdet finns matbutik, restaurang, apotek, gym samt systembolag.

Fakta

Adress:
Nanna Svartz gata 2B
Område:
Vallastaden, Linköping
Kommun:
Linköping
Lägenhetsnummer:
E:1103  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.5745%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Förråd:
Vindsförråd och ett extra förråd utanför entrén.
TV- Internetutbud:
Utsikt Bredbands fibernät, leverantör väljs av dig som medlem och debiteras separat
Inkluderat i avgift:
Värme
Ej inkluderat i avgift:
Schablontillägg om 73 kr/mån för vatten samt 40 kr/mån för sopphantering tillkommer på grundavgiften.
Hiss:
Ja

Ytor

Boarea
20 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 444 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 440 kr/år
4 440 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

BRF PAVILJONGEN VALLASTADEN
769627-1308
Ja

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Paviljongen bildades 2013 och föreningen syftar till att förvalta de sex fastigheterna med totalt 92 lägenheter belägna i Vallastaden. Föreningens fastigheter finns på Musikgränd, Nanna Svartz gata, Poesigränd samt Fredrik Hasselqvist gata och stod klara under 2017.

Dessutom är föreningen med och förvaltar två felleshus belägna i Vallastaden tillsammans med andra bostadsrättsföreningar och småhusägare genom samfälligheterna Illustrationen- samt Integrationen.

Det är idag möjligt att vistas i Felleshuset Illustrationen fritt under dagtid. Dessutom finns möjligheten att mot en avgift hyra samlingslokalen och övernattningslägenheten. Felleshuset Integrationen har nu dessutom blivit färdigställt och invigt, även ifall det fortfarande återstår vissa saker innan det är helt färdigt. 

Avgiftshöjningar
Avgiftshöjning genomfördes 2020-07-01. Ingen ytterligare avgiftshöjning är beslutat om för närvarande.

Bredband
Fastigheterna har bredband via Utsikten Bredband. Abonnemang teckas av varje lägenhet för sig.

Hiss
Fastigheterna har hiss och automatiska dörröppnare.

Avfall
Abonnemang tecknas via Tekniska verken.

El
Elabonnemang tecknas själv.

Vatten
Vatten debiteras på avgiftsavin efter lägenhetens andelstal.

Underhållsplan
Inget underhåll planerat utöver det löpande.

Bilpool
I Vallastaden finns ett antal bilar och elcyklar som tillhör Sunfleets bilpool. Läs mer om att hyra bil från Sunfleet i din bopärm och på Sunfleets hemsida.

För mer information om föreningen läs årsredovisning, stadgar och energideklaration under fliken "Dokument".

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med ett slitstarkt ekparkett och skyddande säkerhetsdörr. Plats för avhängning av skor och ytterkläder. Hela bostaden har försetts med ett ekparkett och har väggar målade i vitt. 

Kök / Vardagsrum
Vardagsrummet erbjuder en social och öppen planlösning mot bostadens kök, här finns plats för skrivbordsdel intill det stora fönstret som vetter mot Nanna Svartz Gata. Genom en praktiskt lösning med en nedfällbar säng blir vardagsrummet ett stort sovrum nattetid. Modernt Marbodal-kök med vitvaror från elektrolux. Köksluckor i vitt utförande och arbetsbänk i grått. Gott om förvaring i både under- och överskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, fläktkåpa, integrerad ugn och mikro samt en mindre kyl/frys. Stänkskydd i vitt kakel. 

Badrum 
Helkaklat badrum med stilrent vitt kakel och klinker i svart. Badrummet erbjuder handdukstork, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC samt duschhörna med draperi.

Tvätt- och förvaringsdel
Intill badrummet ligger ett extra rum som utrustats med klinkergolv. Perfekt för smidig hantering av tvätt och ett extra rum att inreda efter behov. Inbyggda hyllor för praktisk förvaring. Här står bostadens tvättmaskin och torktumlare samt två platsbyggda garderober. 

Loftgång
Bostaden har entré från föreningens loftgång, loftgången får användas som "balkong" av förenings medlemmar. Bostaden ligger fördelaktigt som sista lägenhet på hörnet och har extra bra yta att åtnjuta för socialt umgänge. Loftgången utanför entrén får möbleras med balkongmöbler. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
Kontakta Andreas