Properties & Partners CENTRAL 2A I TOPPSKICK MED HISS OCH STOR BALKONG PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

Mäster Påvels Gränd 7A

Centralt/Strömmen

CENTRAL 2A I TOPPSKICK MED HISS OCH STOR BALKONG PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

Nu har du möjlighet att förvärva en stilren och modern bostad med ett utmärkt läge, belägen på våning 3 av 4 i ett hus från 2018, precis intill Strömmen och det charmiga industrilandskapet. Lägenheten har en stor balkong med utsikt över föreningens välskötta och öppna innergård. Här erbjuds både hiss och garage i byggnaden för maximal bekvämlighet.

Det smakfulla badrummet är utrustat med en egen tvättdel, och det moderna Vedum-köket med vitvaror från Siemens gör matlagningen till ett rent nöje. Den öppna planlösningen ger en rymlig och luftig känsla, medan de strategiskt placerade sovrummet bidrar till en privat och avskild atmosfär.

Denna bostad ligger på en exklusiv och eftertraktad adress, mitt i centrala Norrköping. Här har du nära till allt – från stadens bästa restauranger och butiker till pubar och vackra promenadstråk längs Strömmen. Föreningen är välrenommerad och erbjuder dessutom förmåner som garageparkering och en övernattningslägenhet för gäster.

Fakta

Adress:
Mäster Påvels Gränd 7A
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
46  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.182%
Andelstal avgift:
1.182%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV-paketet lagom, bredband 100/100
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, TV-paketet lagom, bredband 100/100, IP-telefoni och den fasta delen av elen.
Ej inkluderat i avgift:
Rörliga delen av elen
Hiss:
Ja
(Finns)

Ytor

Boarea
62 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
840 425 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-11-20
C
72 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 200 kr/år
1 600 kr/år
4 800 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB BRF Mjölnaren i Norrköping
716425-8407
Ja

Om föreningen

Förening: HSB brf Mjölnaren

Antal lägenheter: 69
Antal lokaler: 4
Äkta/Oäkta förening: Äkta
Föreningens mark: Friköpt

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 69 lägenheter som totalt omfattar 5403 kvm, samt 4 lokaler med en yta av 274 kvm. Totalt erbjuder föreningen 138 objekt, inklusive 65 garageplatser.

Lägenhetsfördelning:

  • 23 st: 2 rum och kök
  • 40 st: 3 rum och kök
  • 6 st: 4 rum och kök
Avgift

I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, bredband (100/100 Mbit/s, med möjlighet att uppgradera till 1 000 Mbit/s), kabel-TV, IP-telefoni och en fast avgift för el. Observera att debitering för hushållselen och varmvattenförbrukning tillkommer på månadsavin.

Gemensamma utrymmen
  • Gemenskapslokal: Föreningen erbjuder en övernattningslägenhet som även fungerar som gemensamhetslokal och sammanträdesrum. Lokalen är utrustad med pentry, WC och fyra sängplatser, och kan hyras av medlemmar för 200 kr/natt.

  • Cykelförvaring: Det finns cykelförvaring i cykelrum på souterrängplan i hus A samt i källarplan i hus B och C, samt i byggnader på gården.

  • Förråd: Varje lägenhet har tillgång till förråd beläget i souterrängplan i hus A samt i källarplan i hus B och C.

  • Postfack: Postfack finns i entrén.

Parkering

Föreningen har 65 parkeringsplatser i garage under hus A och en del av innergården. Det är separat kö till garageplatserna, och föreningen erbjuder även 20 platser med laddningsmöjligheter för elbilar.

  • Avgift för garageplats utan el-laddare: 825 kr/mån
  • Avgift för garageplats med el-laddare: 925 kr/mån

För närvarande finns det lediga garageplatser.

TV och bredband

Internet via Telia.

Föreningens renoveringar

Föreningen har installerat solceller under 2024.

Bästa HSB-projekt 2018

" Bästa HSB-projekt 2017-2018.

Bland 10 nominerade projekt utsågs HSB Brf Mjölnaren i Norrköping till bästa HSB-projekt 2017-2018. Det är en jury som gått igenom och granskat de nominerade projekten. Många saker spelar in för att vinna utmärkelsen. Stadsbyggnadsmässigt har juryn tittat på hur byggnaden passar in i omgivningarna. Arkitekturen är självklart viktig, bl.a. genomtänkt fönsterplacering. HSB:s kärnvärden, ETHOS, ska också vara väl synliga i projektet. Aktiva föreningar, god tillgång till utbildningsmaterial, en hemsida med uppdaterad information och att ha möten där man kan träffas fysiskt är exempel på detta.

Motiveringen till juryns beslut lyder: ”Att bygga i en gammal och traditionsrik stadsmiljö är inte alltid det enklaste. Årets vinnare är ett gott exempel på att det faktiskt är möjligt och att det går att göra till rimliga kostnader. Här har HSB som beställare samverkat med kommunen, arkitekter, byggare och blivande boende på ett föredömligt sätt. Engagemanget har varit stort och resultatet lyckat.

De två huskropparna i kvarteret smälter i skala in i den gamla industriella stadsmiljön. Särskild stor vikt har lagts vid projektets färgsättning där nybyggets volymer och den genomtänkta kulörpaletten bildar en fin helhet med den gamla staden.

I bottenvåningen finns verksamheter som skapar rörelse och liv. Genom kvarteret går ett offentligt gångstråk, intill en omsorgsfullt utformad lekplats öppen för alla. Ett resultat av ett nära samarbete mellan kommunen och HSB som byggherre. Lägenheterna är ljusa med låga fönsterbröstningar och generösa balkonger. Årets vinnare präglas av ETHOS, med en god grannsamverkan och en aktiv bostadsrättsförening”.

- Det har inte varit lätt att kora en vinnare, eftersom alla nominerade projekt håller en mycket hög kvalitet. Men valet föll till slut på HSB Brf Mjölnaren, säger Anders Lago, HSBs förbundsordförande." "

Beskrivning

Om bostaden

Hall
Hall med klinkergolv i grå ton vid entrén. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt dubbelgarderob. I övrigt parkettgolv och ljusgrå målade väggar.

Vardagsrum
Rymligt och luftigt vardagsrum med utgång till den stora balkongen. Parkettgolv och väggar målade i en behaglig grå ton. Generöst utrymme för soffgrupp och tv-bänk. Social planlösning mot bostadens kök. Genomgående fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med naturligt ljus i både kök och vardagsrum.

Kök
Stort och luftigt kök med parkettgolv och gråmålade väggar. Köket är från Vedum och har över- och underskåp i grått, med en grå bänkskiva i laminat och vitt kakel som stänkskydd. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll och fläktkåpa – allt i rostfritt utförande. Stort fönsterparti från golv till tak. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum.

Sovrum 
I anslutning till hallen finns det stora sovrummet med parkettgolv och väggar i en grå ton. Två stora fönster bidrar till en ljus och behaglig atmosfär. Här finns en garderobsvägg med skjutdörrar som erbjuder god förvaring. Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang.

Badrum
Rymligt badrum med klinkergolv i grå ton och matchande grått kakel på väggarna. Utrustat med kommod med handfat, spegelskåp, dusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare finns, tillsammans med förvaringsskåp och arbetsytor. Spotlights i taket och golvvärme ger en modern känsla. Badrumsskåp i svart och rökfärgade glasdörrar till duschen.

Balkong
På våning 3 finns denna underbara balkong med fri utsikt över den vackra innergården. En trivsam plats som kan inredas efter behov och förlänger vardagsrummet under årets varmare månader.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Mäster Påvels Gränd 7A

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-22
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Mäster Påvels Gränd 7A

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare
Kontakta Albin