Header image
Properties & Partners Gavel - Balkong i väster - Funkis

Cirkelvägen 24

Enskede - Gubbängen

Gavel - Balkong i väster - Funkis

Varmt välkommen till en mycket ljus, fin och välplanerad gavellägenhet på 85 kvm i trevligt funkishus från 40-talet.

Här bor du med lugnt insynsskyddat läge vid återvändsgata (ingen genomfartstrafik) med trevlig utsikt mot liten park och stora vackra träd som blommar ut på sommaren. En drömbostad utöver det vanliga

Bostaden har underhållits löpande och har en hög takhöjd vilket skapar en extra luftig känsla i de stora väl tilltagna rummen. Badrum och kök är renoverade liksom nya golv. Och i vardagsrummet finns dessutom en mysig öppen spis.

För den kräsne är balkongen i helt rätt läge med härlig eftermiddags sol. Att få sitta där och njuta av solen en härlig ljummen sommarkväll måste vara helt underbart.

Du bor attraktivt i fastigheten i en förening med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms

Fakta

Adress:
Cirkelvägen 24
Område:
Enskede - Gubbängen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
138  /  1101
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.65086%
Andelstal avgift:
3.47960%
Byggnadsår:
1947
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Öppen spis
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
värme, Vatten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2016-06-03
73 kWh/m²/år

Driftkostnad

4 800 kr/år
3 000 kr/år
7 800 kr/år
Schablon

Förening

Brf Cirkelhöjden
769630-9025
Ja

Allmänt

Brf Cirkelhöjden består av 49 lägenheter och 4 lokaler varav 9 lägenheter är hyresrätter, en så kallad dold tillgång. Föreningen bildades 2015 och köpte därefter loss fastigheten. Föreningen innehar marken med tomträtt och tomträttsavgälden är 153 300 kr/år.

Föreningens ekonomi
Föreningen har det senaste året arbetat hårt för att se över det ekonomiska läget och har nu en stadig amorteringsplan för befintliga lån.
Föreningen har ca 2,7 miljoner i kassan.


Kontroll
Ovanstående grundas på information från föreningens hemsida och årsredovisning. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

Övrigt
Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Brf bildades
2015

Juridisk person kan accepteras
Nej

Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet
Fiber är indraget i fastigheten. Fastigheten är ansluten till Tele 2. Medlemmarna kan själva välja TV-paket och debiteras därefter

Uppvärmning och ventilation
Markvärmepump (el) och eldningsolja
Självdrag

Utförda renoveringar
2015-2016 Stambyte
2016 Renoverat fasad, målat fönster, målat balkonger, fiber indraget, målat trapphus, nya postboxar i entréplan och renoverat delar av taket
2017 Nya säkerhetsdörrar
2019 Ny brännare i oljepannan, en kompressor har bytts ut i en av de fyra bergvärmepumparna.
Radonmätning har genomförts och alla mätningar ligger under gränsvärdet. Energirådgivning har genomförts i oktober av Stockholms Stad. Miljöförvaltningen har genomfört en planerad tillsyn av fastigheten utan anmärkningar.
2021 Nytt tak.
2021 Ny kompressor installerad till bergvärmepump
2021 Elservis installerad
2022 Matavfallshantering är införd.

Övriga utrymmen i föreningen
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare. I föreningen finns gemensam tvättstuga.

Kommande renoveringar:
Elstigare
Nya tvättmaskiner
Installera ytterligare en bergvärmepump
Se över hanteringen av matavfall

Parkering
Föreningen har 4 st parkeringsplatser.
På Cirkelvägen och närliggande gator är det fri parkering.

Föreningen höjde avgifterna i januari 2023-02-01.

Beskrivning

Hallen
Välkomnande möblerbar hall med laminatgolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning och en inbyggd spegelgarderob. Ytterligare 1 dubbelgarderob.

Kök
Fint kök med matplats för ca 4 personer. Köksluckor och skåp i vit färg samt målat ovanför arbetsytor. Gott om förvaring. Häll med ugn, fläkt, kyl och frys. Laminatgolv.

Badrum
Helfräscht badrum med klinker på golv med golvvärme  (fungerar ej) och kakel på vägg samt fönster. Wc, dusch, tvättställ, skåp och handdukstork.

Vardagsrum
Trevligt stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, parkettgolv och målade väggar. Öppen spis (ej använd av säljaren). Utgång till härlig balkong i perfekt V-läge med plats för två.

Sovrum
Sovrum 1 med laminatgolv och målade väggar. Arbetsutrymme. Sovrum 2 med laminatgolv och målade väggar. 2 garderober + överskåp. Sovrum 3 med laminatgolv och målade väggar. 2 garderober + överskåp

Område

Bostaden ligger några hundra  meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m.  Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken.  I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Cirkelvägen 24

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Cirkelvägen 24

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare