Properties & Partners LIVSKVALITÉ PÅ HÖG NIVÅ MED STILREN ELEGANS! YTEFFEKTIV MED SOVLOFT, SOLIG UTEPLATS & "EGEN" BRYGGA.

Redaregatan 34

Oceanhamnen / Down Town City

LIVSKVALITÉ PÅ HÖG NIVÅ MED STILREN ELEGANS! YTEFFEKTIV MED SOVLOFT, SOLIG UTEPLATS & "EGEN" BRYGGA.

Nu erbjuder vi er en kvadratsmart lägenhet a la New York style med ett förstklassigt läge i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel där föreningen t o m har sin egen badbrygga för er som gillar morgondoppet. Entrén är förlagd från er egen uteplats helt i soligt söderläge med vy över den grönskande och skyddade innergården. Väl inne i bostaden möts ni av ljuset, där det enkla möter det stilrena i fin samklang. En mindre hall som mynnar ut i kök med matplats. Ovanför köket finner ni sovloftet med ca 10 kvm golvyta, dock med begränsad takhöjd om ca 1.60 m. Här får ni plats med dubbelsängen, skrivbord, byrå mm. Vardagsrummet, med en takhöjd om nära 4 meter, är ljust & mysigt med stora fönsterpartier och en fransk balkong. Helkaklat duschrum i sober, ljus ton med grå kommod och egen tvättmaskin. Här bor ni i en ytoptimerad och smått unik lägenhet på ett skyddat och lugnt läge där föreningens byggnader omfamnar er på ett behagligt sätt. Centralt läge med hänförande omgivningar som bara växer ur alla perspektiv till den mest moderna, unika och havsnära stadsdel i Helsingborgs historia. Lägenheten kunde lika gärna ha legat invid Hudson River, på Manhattan i New York! Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka en privat visning.

Fakta

Adress:
Redaregatan 34
Område:
Oceanhamnen / Down Town City, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
R34-41006  /  1006
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.40677%
Andelstal avgift:
0.48099%
Byggnadstyp:
Marklägenhet i flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020-2021
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
TV- Internetutbud:
Fiber (Stadsnätet, Pingday)
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
S

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift:
1 210 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 800 kr/år
4 800 kr/år

Förening

Brf Ophelias Brygga
769635-2157
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Ophelias Brygga Ophelias Brygga är ett havsnära boende i den nya stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg. 2021/22 byggdes en kanal som skar av Oceanpiren från fastlandet, vilket innebär att kvarterat nu ligger på en ö! Tack vare den nya Varvsbron (gång- och cykelväg) har du nära till caféer, restauranger, butiker, goda kommunikationer och all tänkbar service i centrum.

I Ophelias Brygga finns 124 lägenheter med hög standard och smarta lösningar, samtliga har tillgång till två takterrasser, en brygga och gasolgrill på innergården. Matkvarnar och vacumtoaletter i alla lägenheter, samt solceller på taket, bidrar till en mer hållbar utveckling.
Det finns även fyra affärslokaler i markplan. Totalt finns 54 parkeringsplatser, varav 2 hcp och 3 bilpoolplatser. Det är fn kö. Cykelparkering på gården samt i källaren.

EKONOMI;

Namn och kontaktuppgifter till föreningens ekonomiska förvaltare:
SBC 0771-722 722

Beslut om större reparationer/ombyggnader: Nej

Plan på amortering av föreningens lån: Ja, enligt följande: Lånen kommer att amorteras minst enligt ekonomisk plan.

Föreningens kostnader i samband med överlåtelse. Betalas av: Säljare

Överlåtelseavgift: Ja, 1 433 kr

Pantsättningsavgift: Ja, 573 kr

Kontaktperson i föreningen: Lars-Inge Persson, ordf

Telefon till ovanstående: 0760-151700

FASTIGHETEN;

Byggnadsår: 2021

Antal lägenheter: 124

Postadress: Åsa Thors Gränd 2, Baltzars Gränd 3, Redaregatan 30,34

Fastigheten förvärvades: 2019

Antal lokaler: 4

Äkta bostadsrätt: Ja

Möjlighet till delat ägande: Ja, Minst en av delägarna ska vara bosatt i lägenheten.

Får användas som övernattningslägenhet: Ja, Så länge inga andra bor i lägenheten.

Finns beslut om kapitaltillskott eller hyreshöjning: Nej, Nyproduktion.

Får köpas av juridisk person i privat ändamål: Ja, Styrelsen har rätt att neka juridisk person. Men avslag är inte obligatoriskt. Om för många lägenheter ägs av juridisk person kan skattestatusen ändras till oäkta.

Uteplats: Ja

Terrass: Ja

Cykelförråd: Ja

Kabel-TV / Bredband: Ja, levereras av Fiber genom stadsnätet. Varje bostadsrättshavare bestämmer själv om abonnemang, hastighet Varierar, debiteras Kostnaden beror på den tjänst som respektive bostadsrättshavare väljer. kr/mån.

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande mindre hall/entré med klinkergolv och plats för jackor och skor. Öppet till modernt kök med köksinredning i fin, grå nyans, luftig matplats och maskinell utrustning bestående av induktionshäll, ugn, inbyggnads microugn, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Luftigt, ljust vardagsrum med härlig takhöjd om nästa 4 meter och stort fönsterparti med fransk balkong, 3 garderober och plats för soffa och TV mm. Stort, läckert sovloft ovanför köket med ca 10 kvm golvyta där takhöjden är begränsad till 160 cm. Plats för dubbelsäng, arbetsplats med skrivbord och kanske en byrå mm. Stilrent och fräscht, helkaklat duschrum i grå och ljus sober ton med spotlights i tak och golvvärme för extra komfort. Glasad duschhörna, handfat med kommod, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten kunde lika gärna ligga invid Hudson River i New York med den känslan som infinner sig direkt ni kliver in på innergården i föreningen, tar klivet ut på er "egen" badbrygga, kopplar av på er uteplats för att sedan avnjuta er nya bostad med en genomtänkt & kvadratsmart planlösning. Livskvalité på hög nivå!

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Redaregatan 34

Välj en tid för visning nedan
:
2024-07-17
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Redaregatan 34

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare