Såld POOLVILLA MED TRÄDGÅRD I BÄSTA SOLLÄGE. 3-4 SOVRUM, V-RUM I VINKEL INTILL KÖK. ORANGERI, GARAGE MM

Norra Brunnsvägen 15

Ramlösa

POOLVILLA MED TRÄDGÅRD I BÄSTA SOLLÄGE. 3-4 SOVRUM, V-RUM I VINKEL INTILL KÖK. ORANGERI, GARAGE MM

På lugn återvändsgata i barnvänliga Ramlösagården erbjuder vi er nu en härlig poolvilla med allt vad den lilla barnfamiljen har att önska. Ni möts av en underbart prunkande trädgård med härlig pool, flera uteplatser och ett mysigt orangeri. Villan med de ca 135 kvm boyta fördelar sig på stort vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp och matbord samtidigt som det är helt öppet in till det moderna vita köket med stor köksö. Den mer privata delen av bostaden är den rymliga hallen som grenar ut i ett stort, helkaklat badrum med både badkar och duschhörna, tre bra sovrum, en liten arbetshörna samt passage ut till det extra sovrummet/allrummet och tvättstugan från ett av sovrummen. Garage och biluppställningsplatser för två bilar med elbilsladdare. Norra Brunnsvägen 15 erbjuder dessutom er en helt underbar trädgård, inramad i prunkande grönska, där solen med ljuset i praktiken "flödar" in från syd-väst och ger er energi som ni avnjuter på någon av trädgårdens flera uteplatser. Poolområdet är väl skyddat med staket och härligt grönskande murgröna mot återvändsgatan och grannen. Det generösa trädäcket ger er gott om plats för era solsängar och grillplatsen under pergolan. Efter dagen vid poolen kan ni avnjuta kvällen i orangeriet över en kopp te. Varmt välkomna till detta välplanerade hem i ett lugnt och barnvänligt område alldeles nära det mest populära dagiset i området. Ett alldeles perfekt boende för den lilla familjen. Kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och visning.

Fakta

Adress:
Norra Brunnsvägen 15
Område:
Ramlösa, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Fastighetsbeteckning:
ABRAHAM 2
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med vidbyggt garage
Byggnadsår:
1968
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Fasad:
Tegel samt panel på gavelspetsar.
Tak:
Eternit samt papp på vidbyggd yta.
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Målad plåt
Grundläggning:
Krypgrund / Torpargrund
Badrum:
1 st
Pool:
Egen, utomhus
Parkering:
Garage
Tomtmark
TV- Internetutbud:
Mobilt bredband / fiber finns i gatan vid tomtgräns
Radon:
Energiprestanda, primärenergital: 99 kWh/m² och år Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda): 122 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2022-11-14
Allmänt skick:
Normalt
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 956 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 300 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 256 000 kr
Bef. pantbrev:
7st om 3 710 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1968
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2022-11-14
D
122kWh/m²ochår kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
14 919 kr/år
13 000 kr/år
3 943 kr/år
3 867 kr/år
35 729 kr/år
Elförbrukning om 14 869 kWh inkl uppvärmning och drift av pool samt 2 elbilar (elbilarna har förbrukat 8 095 kWh). Elbilarna är inte med i kostnad för el i kronor.
9 525 kr/år

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande, ljus och trivsam entré med golv i grå ton, vitmålade väggar och läcker fondtapet. Klädkammare (här finns möjlighet att bygga en gästtoalett). Generöst och ljust vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier i väster, plats för både soffgrupp och matbord samtidigt som det är helt öppet in till det moderna vita köket med centralt placerad stor köksö med bardel. Köket har vit köksinredning med integrerad dubbelkyl och dubbelfrys, ugn och micro. Spishäll, vask och integrerad diskmaskin i den stora köksön, här är även en altandörr ut till altanen med morgonsol i direkt anslutning till köket. Den mer privata delen av bostaden är den rymliga, vitmålade hallen som grenar ut i ett stort, helkaklat badrum i ljusa toner med både badkar,duschhörna och dubbelvask med kommod, spotlights i tak.. Tre bra sovrum, en liten arbetshörna samt passage ut till det extra sovrummet/allrummet och tvättstugan från ett av sovrummen. Allrum/sovrum i den vidbyggda delen där även en praktisk tvättstuga med wc finns.   Rumsfördelningen kan enkelt justeras om ni önskar 4-5 sovrum. Garage med plats för cyklar, mopeden och trädgårdsredskap.

Säljaren berättar

2009-2010

Omdragen, jordad el. Nya 3-glas isolerfönster från Elit. Vattenrör + säkert vatten. Nytt badrum (utbyggt) med vattenburen golvvärme, kakel och klinker. Nytt kök. Nya innerdörrar.

2010-2011

Plattsättning trädgård, uteplatser.

2014

Orangeri / växthus / uterum, här finns utdragen el.

2018-2019

Pool, luftvärmepump till pool. Här finns utdragen el till ev utekök. Trädäck. Pooltak.

2022

Plank/spaljé till grannen i väst (gemensamt bygge i tomtgräns).

 

Ramlösa

I Ramlösa bor ni i ett grönskande och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, närhet till Ramlösa Tågstation och kommer snabbt till motorvägen mot såväl Göteborg som Malmö och kontinenten. Här har ni närhet till service som uppskattade skolor och förskolor, vårdcentral och mataffär. Fantastiska Ramlösa Brunspark med sina historiska inslag finner man alldeles nära.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare