Header image
Såld UNDERBART BOENDE I ETT PLAN MED POOL. ALLT I MINT CONDITION. CARPORT.
Kommande försäljning

Tjärögatan 99

Rydebäck

UNDERBART BOENDE I ETT PLAN MED POOL. ALLT I MINT CONDITION. CARPORT.

Välkommen till Tjärögatan 99, här finns allt man kan önska sig. Generösa sällskapsytor i öppen planlösning med kamin, exklusiva fönsterpartier med flera skjutdörrar, utsikt över poolområde och grönska med sol hela dagen. 4 sovrum där master bedroom med lyxigt dressingroom höjer nivån med glasade skjutpartier till en underbar innergård mm. En riktig pärla!

Fakta

Adress:
Tjärögatan 99
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Fastighetsbeteckning:
FLATHOLMEN 3
Typ:
Kedjehus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadsår:
1977
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 318 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 016 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 334 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 3 622 500 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1981
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

7 200 kr/år
3 600 kr/år
10 800 kr/år
16200 kWh under 2023
9 525 kr/år

Beskrivning

Lite av varje

En tegelmur skärmar av mot gångvägen och ger insynsskydd på den välkomnande innergården. Här möts ni av en lugn och rofylld atmosfär som för tankarna till lata sommardagar, morgonsol för frukostkaffet och svalkande skugga efter en dag på stranden. Här finns också husets entré som är generös med gott om garderober och dessutom en klädkammare. Golvet lagt med klinkers och som i övriga rum, vita målade väggar. Direkt till höger ligger master bedroom, som har eget badrum och ett dressingroom. Badrummet är något alldeles extra med fina materialval. Helkaklat i grått med klinkers i matchande ton. Läcker metallisk mosaik i duschen som har välvda glasdörrar och fina armturer. Stor kommod med dubbla vaskar i vitt och spegelskåp ovanför. Handdukstork och golvvärme. Sovrummet har ett vackert skeppsgolv från Junkers och målade väggar.  Rumshöga skjutpartier i glas ut mot innergården, skjutbara myggnät gör att det går att sova med öppna dörrar utan att bli störd av oönskade "surr". Klädkammaren är väl tilltagen och har god belysning och dessutom ett fönster med frostat glas. Vidare ut i hallen når ni det stora öppna vardagsrummet kombinerat med matsal och vinterträdgård. Skeppsgolv i vardagsrummet och klinkers i vinterträdgård och matrum. Stora skjutpartier, även dessa med myggnät ut mot poolgården. Värmande kamin i täljsten perfekt placerad i vinterträdgården. Arbetskök i björk från HTH, med vackra bänkskivor av valnöt, kakel i milda toner ovanför. Alla vitvaror i rostfritt med. Glasad altandörr leder ut på innergården med sina trevliga uteplatser. Till vänster om kök och matrum finns ännu en privat del innehållande tre sovrum, badrum samt grovkök. Det första rummet med ekparkett och vita väggar, rejält med förvaring bakom skjutdörrar. Utsikt över poolen! Rakt över korridoren ligger rum nr två, även det med ekparkett och vitmålade väggar. Härefter kommer så husets andra stora badrum. Helkaklat i sandfärgade plattor med dekor av silver och svart. Golv av matchande klinkers, naturligtvis med golvvärme, här finns också en handdukstork. Tassbadkar och ångdusch att njuta av. Fräckt handfat på mosaik underrede. Liksom i övriga huset är belysningen väl genomtänkt med dimbara spotlights. Sista sovrummet, eller varför inte kontor har golv av vitlaserad ask och ljusa väggar. Praktiskt planerat grovkök med klinkergolv och fina förvaringsmöjligheter, här finns tvättmaskin och torktumlare, samt varmvattenberedare från Nibe. Vidare kommer ni ut i det tillbyggda uterummet som har skjutdörrar i glas mot innergården. I anslutning finns också förrådet som har samma fina klinkers som uterummet. På innergården, som stenlades 2004 finns skyddande markiser om regnet faller eller morgonsolen blir för stark. På andra sidan huset ligger det underbara poolområdet samt härlig uteplats med trädäck. 

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviteter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Restaurang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning HELSINGBORG RYA GA:6
GA1

Gemensamhetsanläggning HELSINGBORG RYA GA:7
GA2

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 318 000 kr
Mark, totalt värde: 1 016 000 kr ().
Summavärde: 3 334 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1977
Värdeår: 1981

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare