Properties & Partners Stor familjevilla, 173 kvm. Öppen planlösning. Härlig hörntomt i bästa syd-västläge. Garage/förråd.

Vändvägen 2

Mjöhult

Stor familjevilla, 173 kvm. Öppen planlösning. Härlig hörntomt i bästa syd-västläge. Garage/förråd.

Möjligheternas familjevilla med bästa hörnläge i gemytliga Mjöhult. Villans placering på tomten gör att stora ytor frigörs i soligt söder-västerläge med fruktträd och gräsmatta för alla barnens/familjens lekar. Rymligt trädäck i direkt anslutning till köket med pergola invid och ytterligare en uteplats med utgång från vardagsrummet. Välkomnande entré med öppet till vardagsrum och kök, gästwc, trappa till ovanvåning och hall till sovrum, badrum och vardagsentré. Vardagsrum i vinkel, öppet mot stort kök med köksö och altan dörr till trädäck och trädgården i soligt läge. Två kaklade badrum, gäst-wc, duschrum med bastu invid tvättstugan. Ovanvåning med allrum och två normala sovrum och ett rejält tilltaget med balkong. Klädkammare. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka visning.

Fakta

Adress:
Vändvägen 2
Område:
Mjöhult
Kommun:
Höganäs
Fastighetsbeteckning:
MJÖHULT 1:106
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med vidbyggt garage/förråd
Byggnadsår:
1974
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen el
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Puts
Tak:
Pannor
Stomme:
Lättbetong
Plåtarb.:
Målad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Eldstad:
Öppen spis med Kassett
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ytor

Tomtarea
926 Kvm
Biarea
35 Kvm
Boarea
173 Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 435 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
391 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 826 000 kr
Bef. pantbrev:
10st om 1 687 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1974
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
18 000 kr/år
7 000 kr/år
2 800 kr/år
2 780 kr/år
30 580 kr/år
Ca: 20 000 kWh/år
9 287 kr/år

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande entré med klinkergolv, öppet till vardagsrum och kök, "kapprum" med plast för kläder och skor, stilrent gäst-wc med snygg mosaik med matchande klinker på golv. Vardagsrum i vinkel med murad öppen spis (kassett), öppet och ljust, altandörr till skyddad uteplats. Köket med vit inredning och praktisk köksö gör köket till en naturlig samlingsplats för familjen när ni hjälps åt att laga maten. Altandörren från köket leder ut till det väl tilltagna trädäcket i bästa solläge där även pergolan gör sitt när ni önska lite avskildhet. Hallen leder bort till ett av sovrummen, helkaklat snyggt badrum, vardagsentré med tvättstuga samt en separat avdelning med dusch och bastu. Åter till den generösa entrén där den vitmålade trappan leder oss upp till den mer privata familjeavdelningen med stort allrum, klädkammare, duschrum samt ett stort sovrum och två något mindre sovrum. Trädgården ger er plats till alla barnens och familjens lekar och här finns även flera fruktträd.

Ett perfekt tillfälle att förvärva en rymlig familjevilla med allt vad det innebär. I gemytliga Mjöhult med närhet till det mesta.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vändvägen 2

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vändvägen 2