Header image
Properties & Partners LITEN KAN BLI STOR I NYRENOVERAT RADHUS MED SOLIG TRÄDGÅRD. INREDNINGSBAR VIND, KANSKE 3 SOV & BAD?

Grindögatan 42

Rydebäck

LITEN KAN BLI STOR I NYRENOVERAT RADHUS MED SOLIG TRÄDGÅRD. INREDNINGSBAR VIND, KANSKE 3 SOV & BAD?

Nu erbjuds ni ett superfräscht renoverat boende om 2 rok & 70 kvm i ett plan som enkelt blir 120 kvm i 1 1/2 plan. Ett litet kärt radhus där detaljerna och materialvalen är genomtänkta och mycket smakfulla. Ett radhus att trivas i på riktigt, helt enkelt. En oinredd vind (förmodligen den sista av de 2:or med låg avgift) där eget tycke och smak får utrymme att växa fram och till sist bli den bostad du alltid velat ha. Se barnen växa upp, ta en kopp kaffe i trädgården i sällskap med morgontidningen, njut av vardagsliv och fritid när allt ligger nära. Havet och vackra Rydebäcks strand med sitt långgrunda vatten, den nybyggda skolan och väletablerade fotbollsklubben Fortuna FF med flera fotbollsplaner mitt i samhället. Alldeles intill ligger förskola och lekplats, vårdcentral, mataffär, apotek, pizzeria och servicebutik. Tågstation och busshållplats bara minuter bort. Förråd har du på den egna tomten, carport med grind i länga 25 meter från ytterdörren.

Fakta

Adress:
Grindögatan 42
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
H:2, 505-01-201
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.0286101%
Andelstal avgift:
0.0286101%
Byggnadstyp:
1 plans radhus med inredningsbar vind
Byggnadsår:
1979
Fönster:
isolerfönster
Uppvärmning:
Direkt el med luft-luft värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Stort trädäck i soligt söder-västeläge
Parkering:
Carport
Förråd:
Förråd i trädgården
TV- Internetutbud:
Kabel-TV
Inkluderat i avgift:
Kabel-TV, renhållning, samfällighet, carport
Ej inkluderat i avgift:
VA, El (inre fond 55:-/mån)
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

18 659 kr/år
4 324 kr/år
22 983 kr/år

Beskrivning

Rum för rum

Denna bostad är nyligen mycket smakfullt renoverad med en stor portion av kärlek och omsorg. Idag finns här 2 rum och kök, men genom att inreda vinden kan du få flera sovrum, eller allrum, badrum, klk med sina ytterligare ca 50 kvm. Den låga månadsavgiften stannar dock på samma nivå, inredd ovanvåning eller ej!

ENTRÉ / HALL
Rymlig entré med snyggt, stilrent "plank" golv och vita väggar som sedan är genomgående för större delen av bostaden. I hallen finns utrymme för att hänga vinterjackan och sätta undan skorna. Vidare en trivsam möblerbar hall där klädkammare är placerad där den tilltänkta trappan kan få sin plats om ni väljer att inreda vinden. Här finns även en luft-luft värmepump.

KÖK
Nytt och mycket smakfullt renoverat kök med stilren vit köksinredning, samma snygga golv som är genomgående i bostaden. De rostfria kyl och frysskåpen smälter fint in till de gråa nyanserna i bänkskivan och stänkskyddet ovan diskbänk. Här finns all tänkbar maskinell utrustning med bl a induktionshäll, ugn o micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin mm. Snygga belysningsdetaljer som ni enkelt styr med en fjärrkontroll. För övrigt har bostaden plejdsystem. De stora fönsterpartierna ger ett naturligt ljus i köket.

VARDAGSRUM
Från vardagsrummet tar du dig via den stora altanen ut i trädgården i soligt söder-västerläge. De generösa fönsterpartierna gör att ljuset flödar in och ger er energi. Här är nya element och plisségardiner i fönstren.

BADRUM
Supersnyggt, helkaklat duschrum i sober grå nyans med modern glasvägg vid duschen, vask med kommod i vitt, spegelskåp golvvärme, spotlights i tak samt ett mindre fönster för naturligt ljusinsläpp.  

TVÄTTSTUGA
Praktisk vardagsentré/grovkök med plastmatta på golv. Ny elcentral, ny tvättmaskin och torktumlare, varmvattenberedare och goda förvaringsmöjligheter. 

SOVRUM
Stort rymligt sovrum i ljusa toner med skjutgarderober längs ena väggen som kan ingå om ni så önskar

OINREDD VIND
Det finns möjlighet att inreda vinden, vilket ger ytterligare boyta om ca 50 kvm. Här finns ritning på förslag till ytterligare 1 badrum, klädkammare och 3 sovrum. Önskar köparen inreda vinden ansvarar köparen för ansökan om bygglov samtidigt accepterar bostadsrättsinnehavaren att ovanvåningen är dennes egna ansvar vad gäller underhåll, el, stammar mm.

Trädgård, förråd

Den generösa altanen, med trädäck, i perfekt söder-västerläge ger dig möjlighet att sitta i kvällssolen och känna doften av nytänd grill medan du passar hunden som springer fritt i den väl inhägnade trädgården. Även invid entrén finns en trivsam stenlagd altan som för övrigt är lättskött med sjösten en mindre mur mm. I förrådet, som nyligen renoverats av föreningen, förvarar du smidigt trädgårdsredskapen du använt i den lättskötta trädgården, eller cykeln efter cykelturen längs med havet. Invid radhuset ligger lekplatsen där barnen kan gunga, bygga sandslott och leka.

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Restaurang Tegel, 2 pizzerior och restaurangen på Rya golfklubb. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Grindögatan 42

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Grindögatan 42

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare