Header image
Såld BRF-RADHUS MED EGEN TRÄDGÅRD

Ånestadsgatan 343

Smedby

BRF-RADHUS MED EGEN TRÄDGÅRD

På lugn gata ligger detta mycket trivsamma radhus med stort uterum och egen trädgård intill lekplatsen. Beläget i ett av Norrköpings mest familjevänliga områden, med lekplatsen intill tomten och med stans mest uppskattade skolor runt hörnet är detta ett perfekt alternativ för dig som är i starten av familjelivet.

Radhuset är lika välskött som välplanerat med ett nyligen renoverat kök och stort allrum på entréplan och två sovrum samt möblerbar hall på övervåningen. Här finns även två badrum och tvättstuga med skafferi. Till lägenheten hör även bra förvaringsutrymmen på vinden och egen garageplats.

Som boende i BRF-radhus har du tryggheten av att bo i en välskött förening som tar hand om husets större underhåll samtidigt som du kommer ned betydande i belåningsgrad. Föreningen är välskött och familjär som gör både bostaden och området till en trevlig plats att komma hem till.

Varmt välkommen hem!

Fakta

Adress:
Ånestadsgatan 343
Område:
Smedby, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
57  /  1001
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.39758%
Andelstal avgift:
1.38251%
Byggnadstyp:
Radhus
Byggnadsår:
1991
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Garage
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband och garage
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
602 081 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
4 800 kr/år
1 560 kr/år
6 360 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen BRF Norrköpingshus nr 34
716402-6267
Ja
Nej

FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Mjölbaggen 2, Sköldbaggen 1 och Snytbaggen 1 i Norrköpings kommun. På fastigheten finns byggnader med 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt i radhus, friliggande hus och parhus samt 1 lokal uppförda. All mark ägs av föreningen och de boende disponerar och sköter sin egen avgränsade tomt. Byggnaderna är uppförda 1991. Fastighetens adress är Ånestadsgatan 229-351 i Norrköping. Total produktionskostnad för byggnader och mark uppgår för 79 673 tkr.

Lägenhetsfördelning enligt följande: 3 rok 12 st, 4 rok 37 st, 5 rok 12 st. 
Total bruksarea: 6 602 kvm. 

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningslokalen består av entréhall, dusch/bastu, handikappanpassad toalett och själva föreningslokalen med barkök. Köket är utrustat med fullstor spis, diskmaskin, 2st kylskåp, varmhållningsplatta, en uppsättning husgeråd och runt 30 kuvert.

Tillgång till entréhall, dusch/bastu och toaletten har du redan idag med din ytternyckel. Boka bastun gör du på en lista placerad i entréhallen - bastun används kostnadsfritt. För att få tillgång till hela lokalen måste den bokas, och vi tar även ut en avgift om f.n 200 kr/ tillfälle (undantag finns, se nedan). När lokalen är bokad får man exklusiv tillgång till hela lokalen, inkl. bastun.
Observera att endast boende i Norrköpingshus nr: 34 får boka lokalen, och du måste vara minst 20år.
Trädgårdsredskap och gräsklippare finns att låna av föreningen.

LEKPLATS
I föreningen finns 3 st renoverade lekparker 

FÖRRÅD
Finns i angränsning till entrén till varje radhus. På 1½ plans husen finnse de i anslutning till garaget.

RENOVERINGAR
Byte av ventilationsaggregat (Mini-master) -09 Målat om och bytt portar på samtliga garage -12/-14 Spolning av stammar-15 Byte av värmeväxlare och styrsystem för värme - 15/-16 Kanalrensning -17/-18 Byte av ytterdörrar och låsen till de boendes ytterdörrar -18/-19 Tvätt av alla yttertak -20

PARKERING
Parkering Till radhuset tillhör en garageplats i länga som ingår i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING
Hemförsäkring står bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

 

Beskrivning

Hall
Entré med plats för stor garderob och hatt-och skohylla. Ljust laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök
IKEA-kök som renoverades 2019. Vita luckor och lådor, bänkskiva i mörk laminat och inbyggd ugn och micro/ugn-kombo. Diskmaskin finns installerat och kyl och frys finns i fullstorlek. Från köket har du tillgång till tvättstugan med plats för skafferi och från de spröjsade fönstret har du utsikt mot framsidan.

Tvättstuga
Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Här finns också hyllsystem för extra förvaring. Plastmatta ligger på golvet och väggarna är vita.

Badrum
Entréplanets badrum har dusch, wc och större kommod md spegelskåp. Plastmatta i ljusgrönt och väggarna är kaklade i vitt.

Sällskapsrum
Det stora allrummet har plats för en större soffgrupp och matsalsbord. Här finns stora fönsterpartier ut mot innergården och utgång till det stora uterummet under tak. Väggarna är tapetserade och golvet är i parkett.

Hall övre plan
Upp för trappan finns en möblerbar hall som idag nyttjas som hemmakontor. Via takluckan finns tillgång till bra förvaringsutrymmen på vinden.

Badrum
På övervåningen finns ett större badrum med badkar, wc och handfat i kommod. Plastmatta på golvet och kaklade väggar.

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum har god plats för både dubbelsäng och garderober. Mönstrade tapeter och trevlig utsikt mot innergården.

Sovrum 2
Det mindre av de två sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Här finns plats för säng eller bäddsoffa och TV samt förvaringsmöbler.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare