Såld EXKLUSIVT & SLÅENDE ELEGANS
Kommande försäljning

Hasselbacken 5

Svärtinge

EXKLUSIVT & SLÅENDE ELEGANS

- FÖRHANDSVISNING TISDAG -

På en av Svärtinges största och mest privata tomter ligger Hasselbacken 5, ett sofistikerat och arkitektritat hem av högsta standard. Villan från 2015 är designad för att maximera utsikt, rymd och en exklusiv känsla i varje del av huset. Utöver ett spektakulärt läge med fantastisk panoramautsikt präglas huset av genomtänkta detaljer, smakfulla materialval och en välplanerad planlösning. Här kombineras öppna sällskapsytor med lugna, privata ytor, alla med separata lägen och öppen utsikt över Glan.

Villan om 250 kvm är ett kvalitativt bygge med fokus på både byggstandard och komfort. Försett med bergvärme, extratjock isolering och exklusiva Skaala-fönster har huset en mycket låg energiförbrukning och samtliga ytor och materialval är noggrant utvalda för att överträffa högt ställda krav. Här finns även en rad finesser som ger extra bekvämlighet och lyx, bland annat inbyggda högtalare och vitvaror av hög kvalitet.

Huset karaktäriseras av det massiva allrummet om närmare 100 kvm med tak öppet upp till nock. Här finns stora skjutdörrspartier ut mot poolområdet som ger en öppen ute/inne-känsla och spektakulär sjöutsikt genom hela entréplanet. Vardagsrummet med eldstad och generös takhöjd är i öppen planlösning med HTH-köket vilket ger en ytterligare känsla av rymd och elegans. I huset finns även tre sovrum, varav två med egen walk-in closet, kontor, ett allrum, källarplan som är förberett för vinkällare samt två badrum och gäst-wc.

Det högt belägna huset omges av en närmare 200 kvm uteplats med uppvärmd pool (3x6m, Folkpool) och flera uteplatser för loungegrupp, matplats och solstolar - allt med fantastisk utsikt över Glan och ett soldränkt och insynsskyddat läge.

I Svärtinge bor du i Norrköpings närområde med goda pendlingsmöjligheter. Här finns utöver matbutik, bra skolor och goda kommunikationer till Norrköping även stora möjligheter för en aktiv fritid. Bland annat finns ett stort friluftsområde, badplats, café och en stor trädgårdsbutik med tillhörande restaurang.

Fakta

Adress:
Hasselbacken 5
Område:
Svärtinge
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SVÄRTINGE 10:14
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans villa med källare
Byggnadsår:
2015
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas isolerfönster från Skala. U-värde 0,8
Uppvärmning:
Bergvärme. Vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer på övre plan.
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Puts
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Eldstad:
1 öppen spis i allrum samt 1 öppen spis i sovrum
TV- Internetutbud:
Öppen fiber. Fiberuttag finns i samtliga rum.

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
4 871 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 584 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
6 455 000 kr
Bef. pantbrev:
15st om 4 122 500 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2015
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2016-01-31
B
52 kWh/m²/år

Driftkostnad

31 945 kr/år
4 854 kr/år
535 kr/år
2 000 kr/år
3 360 kr/år
6 785 kr/år
49 479 kr/år
I elkostnaden inkluderas även kostnad för uppvärmning via bergvärme.

Beskrivning

Hall
Från gaveln tar du dig via dörren med Yale-lås in i hallen som är helt öppen mot allrummet på entréplan. På golvet ligger ett svart granitgolv med underliggande golvvärme och ljuset kommer från stora fönsterpartier i allrummet och dess massiva takhöjd och rymd. Intill entrén finns även en gäst-wc.

WC
Intill hallen finns en mindre wc med handfat och gott ljusinsläpp via stående fönster. Ytorna är stilrena i svart granit och vitmålade väggar. Vägghängd wc och handfat i kommod.

Allrum
Det stora sällskapsrummet på entréplan sträcker sig över närmare 100 kvm och har fantastisk rymd via det stora ljusinsläppet och taket med 4,20 i nockhöjd. Rummet är öppet mot kök och matplats och mot innerväggen står en inbyggd braskamin med kassett och platsbyggda vedställ. I taket sitter inbyggda spotlights och i väggarna finns inbyggda Sonos-högtalare. Väggarna är ljusmålade och på golvet ligger påkostade laminat-plattor.

Kök & Matplats
Exklusivt HTH-kök med påkostade vitvaror och bänkskiva i granit. Köket är fullutrustat och försett med smarta tillval som helintegrerad diskmaskin och köksfläkt från Thermex som höjs upp från bänkskivan vid matlagning. Intill köket finns även den stora matplatsen med plats för ett stort matsalsbord för 8-12 personer. Väggen ut mot poolområdet täcks av massiva fönsterpartier och skjutdörrar i glas som kan öppnas upp mot uteplatsen och skapa en verklig inne/ute-känsla. Från rummet har du även rakt syd/väst-läge och panoramavy över Glan.

Tvättstuga/groventré
Till huset finns även en groventré i anslutning till köket. I entrén finns förutom bra garderober och förvaringsmöbler från HTH även en nyrenoverad tvättstuga med exklusiv tvättmaskin och torktumlare - upphöjda för att kunna sköta tvätten i ståhöjd.

Sovrum 1
Från allrummet kommer du till en inre hall med trappa upp till övervåningen. Från den inre hallen når du badrum och våningens två sovrum. Det ena sovrummet ligger direkt till vänster och har ett stort fönster med fantastisk sjöutsikt. Här ligger samma, vita golv som i allrummet och precis som de andra tapetserade rummen väggarna är klädda i exklusiva Liberty-tapeter.

Sovrum 2
Entréplanets "master" ligger i husets bortre ände och har fönster åt två håll, öppen spis och tillgång till privat walk in-closet och ingång till badrummet. Golvet är elegant vitt och väggarna i blåmönstrad tapet från Liberty. Från sänggaveln får du via det höga fönstret fantastisk vy över vattnet och från kaminen en hög mysfaktor hela året. Den intilliggande klädkammaren har gott om platsbyggd förvaring med smart hyllsystem.

Badrum
Badrummet är helkaklat i exklusivt, italienskt kakel som ger en genomgående spa-känsla. Rummet är fullt utrusta med vägghängd wc, dubbelt bubbelbadkar och dubbeldusch med glasväggar. Här finns även en dubbelkommod med stor, ovanhängande spegel och integrerad belysning. Badrummet är även försett med inbyggda högtalare från Bang Olufsen och dimbara spotlights.

Hall/allrum övre plan
Trappen tar dig upp till övervåningens sällskapsrum. Här har du en av husets absolut bästa vyer och en slående sjöutsikt. Golvet är i vit laminat och de ljusa väggarna är försedda med en bröstpanel som ger rummet både elegans och mysfaktor. Här finns även en balkongdörr ut mot taket som är förstärkt och förberedd för en uteplats i optimalt läge för att fånga kvällssolen.

Sovrum 3
Sovrummet på övervåningen är ljust, öppet och har en fantastisk utsikt över Glan. Även här finns tillgång till walk-in closet med smart förvaring. Både golv och väggar går i vitt och ger rummet både lugn och ljus.

Kontor
I svalt norr-läge ligge kontoret med stort fönsterparti ut mot skogsdungen på den egna tomten. Det ljusa golvet kombinerad med en mönstrad Liberty-tapet och mörka möbler som ger rummet en mycket trivsam känsla. Rummet går även väl att göra om till sovrum eller gästrum.

Duschrum
På övervåningen finns ytterligare ett duschrum med dusch, vägghängd wc och handfat i kommod. Ytorna går i samma linje som badrummet på entréplan och hålls exklusivt och enhetligt.

Källarplan
En trappa ned från entréplanet når du källaren som de senaste åren genomgått en mycket omfattande renovering med ny dränering, renoverad grund, avfuktare och nya ytskikt. Här finns teknikrum för bland annat bergvärme och poolrum men även ett öppet rum som lämpar sig väl för hobby, gym eller andra fritidsintressen. På källarplan är även förberett för vinrum med glasdörrar och ett svalt läge som angränsar till den kyliga marken intill.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare