Header image
Properties & Partners TOTALRENOVERAT PÅ ÖSTER MED HÖG KARAKTÄR!

Vikbolandsgatan 1

Öster

TOTALRENOVERAT PÅ ÖSTER MED HÖG KARAKTÄR!

Välkommen till en fantastisk, totalrenoverad tvåa på Öster, belägen högt upp på våning 3 av 4 med hiss i huset. Denna bostad kombinerar charmig originalitet med moderna bekvämligheter, vilket skapar en unik och trivsam boendemiljö.

Lägenheten bjuder på gedigna plankgolv i original och en generös takhöjd på 2,7 meter, vilket tillsammans med det stora ljusinsläppet från sydväst ger en härligt luftig och ljus atmosfär. Den rymliga balkongen, med sitt trivsamma solläge, erbjuder möjligheten att möblera precis som du önskar för att skapa din egen oas. Köket är smakfullt och genomtänkt designat, med goda förvaringsytor som gör matlagningen till ett rent nöje. Dessutom finns en klädkammare och ett förråd i lägenheten, vilket bidrar till den praktiska och välorganiserade känslan. Allt från golv till tak har omsorgsfullt renoverats under 2024, med en hög nivå av finess och detaljkänsla som genomsyrar hela bostaden. Här har inget lämnats åt slumpen, vilket gör detta hem redo för inflyttning utan något behov av ytterligare åtgärder.

Läget erbjuder närhet till allt vad vår vackra stad har att erbjuda, från restauranger och butiker till parker och kultur. Föreningen är familjär och ekonomiskt stabil med välmående byggnader och en ombonad innergård som ger en extra känsla av trygghet och trivsel. Denna bostad måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess fulla potential.

Fakta

Adress:
Vikbolandsgatan 1
Område:
Öster, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
316  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.838%
Andelstal avgift:
2.838%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1935
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telenor
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, kabel-tv, bredband, telefoni
Hiss:
Ja
(Hiss finns)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 444 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
E
125 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 440 kr/år
4 440 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

Östra BRF
725000-4525
Ja
Nej

Brf Östra Bostadsrättsföreningen.
Org.nr: 725000-4525

Föreningen äger hela fastigheten Axet 1 i Norrköpings kommun. Fastighetens adresser är Vikbolandsgatan 1 och Östra Promenaden 33. På fastigheten finns 1 byggnad med 30 st lägenheter och 2 st lokaler.  Byggnadens bostadsytor är totalt 1901 kvm och lokalytor om totalt 143 kvm

Antal lägenheter: 30 st
Antal lokaler: 2 st

Fördelningen är följande:
5 st 1 rok, 20 st 2 rok, 5 st 3 rok.
En lokal är upplåten med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt.

Byggnaden uppfördes 1935 och totalrenoverades 1989-1990, då utfördes bland annat stambyte samt badrumsrenoveringar, installerade 3 glas fönster samt renoverade yttertaket. År 2012 gjorde föreningen även en relining av stammarna och föreningen har installerat säkerhetsörrar.

Anslutning via fiber genom Telenor.

I källaren finns cykelförråd samt tvättstuga med torkrum samt stryk/mangelrum. På gården finns ytterligare ett cykelförråd samt sopförråd.

För mer information läs årsredovisning, stadgar och energideklaration. 

Beskrivning

Entréhall
Välkomnande entréhall som fylls av ljus från stora fönster i både vardagsrum och kök. Plats för avhängning av ytterkläder och skor.  Klinkergolv och målade väggar. Stor klädkammare i anslutning. Tilltalande takhöjd. 

Klädkammare
Lyxig klädkammare som löser det praktiska kring förvaring för en trivsam vardag. Hyller och klädstänger. God plats för både ytterkläder och städartiklar men även skidorna och golfbagen. 

Vardagsrum
Generöst tilltaget vardagsrum med massor av ytor för socialt umgänge. Rummet fylls av naturligt ljus från de stora fönsterpartierna och utgången till balkongen. Här ligger ett gediget plankgolv i original vilket möts av ett modernt inslag av smakfull akustikpanel. Plats för matsalsbord, stor soffgrupp och övrigt möblemang efter behov. 

Balkong
Bra storlek med rum för loungegrupp. Mycket trivsamt solläge och fri utsikt över omgivningen. Här kommer mycket tid att spenderas. 

Kök
Elegant fullutrustat kök med över- och underskåp i mörkgrönt utförande. Sällsynt med stor kyl och frys i bostaden om 2 rum och kök vilket ger en extra dimension till köket. Platsbyggd bardisk med förvaring och extra avlastning men skapar samtidigt rum för sociala tillfällen. Integrerad diskmaskin och inbyggt mikro och ugn. Mörk arbetsbänk och vitvaror i borstat svart. Belysning genom LED-armatur under överskåp.

Sovrum
Plats för större säng och sängbord. Klädkammare för enkel hantering av kläder och assessorer. Stort fönster med ett härligt ljusinsläpp. 

Badrum
Stort badrum i helkaklat utförande. Duschhörna med svängbara glasväggar och takdusch. Här ges plats för lite extra svängrum och badrummet har utrustats med WC, handfat i kommod, spegelskåp med belysning och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Grått klinker och vitt kakel.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vikbolandsgatan 1

Välj en tid för visning nedan
:
2024-09-29
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vikbolandsgatan 1

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare