Såld UNIK SJÖTOMT MED KVALITET I ENPLANS!
Kommande försäljning
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Bolenvägen 24

Simonstorp

UNIK SJÖTOMT MED KVALITET I ENPLANS!

Unika enplansvilla från Trivselhus, byggd 2005, som erbjuder ett boende i särklass på en enastående sjötomt med egen brygga och bastu. Här får du njuta av ett liv nära vattnet, där stora fönsterpartier längs hela långsidan låter dig ha sjön som ständig följeslagare. Den gedigna altanen med utekök, pergola och växthus skapar en oslagbar miljö för sociala sammankomster, och det stora garaget erbjuder gott om plats för både bilar och förvaring.

Villan präglas av kvalitativa materialval och en planlösning med fokus på det sociala. Med två rymliga sovrum, två moderna badrum, och möjlighet att utöka till upp till fyra sovrum, finns här utrymme att anpassa boendet efter dina behov. En praktisk tvättstuga med groventré underlättar vardagen ytterligare.

Tomten är plan och lättskött, och erbjuder strålande solläge med sol hela dagen. Här kan du bada, ta en fisketur, fiska från bryggan eller åka skridskor på vintern – möjligheterna är oändliga! I området Bolen finns en ombonad badplats, och sjöarna Fläten och Svängbågen erbjuder ypperligt fiske. Här i Simonstorp lever du ett trivsamt och lugnt vardagsliv på lagom avstånd från city, med naturen ständigt närvarande.

Detta är inte bara ett hem, utan en livsstil – perfekt för dig som värdesätter kvalitet, komfort och en direkt anslutning till naturen. Välkommen

Fakta

Adress:
Bolenvägen 24
Område:
Simonstorp, Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SIMONSTORP 1:148
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Friliggande 1-plans
Byggnadsår:
2005
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
isoler 3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme ( golvvärme), luftvärmepump från 2009 för kyla.
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Träpanel liggande
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä/betong
Grundläggning:
Betongplatta, extra tjock.
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber
Radon:
181 Bq/m3

Ytor

Boarea
169 Kvm
Tomtarea
3 083 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 667 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 242 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 909 000 kr
Bef. pantbrev:
2st om 3 850 500 kr
Taxeringsår:
2024
Värdeår:
2005
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2024-09-10
E
154 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
38 000 kr/år
500 kr/år
500 kr/år
900 kr/år
3 400 kr/år
6 700 kr/år
50 000 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Driftkostnader är inviduella och varierar över tid. Fastighetsavgift om 9 525 kr/år tillkommer.
9 525 kr/år

Beskrivning

Senaste renoveringar

Följande ombyggnader samt renoveringar och underhåll är utförda:
Bastu 2024
Altan 2021
Entre
Entrétak (2st) 2024.
Fasad målad 2022.
Invändiga väggytskikt målades 2020.
Innervägg mot sovrum har ändrats/gjorts om.

Entréhall
Här möts vi med ett stort välkomnande från det stora öppna landskapet mellan vardagsrum, kök och matsal. Klinkergolv genomgående och plats för avhängning. 

Kök
Detta kök är en dröm för hemmakocken, beläget i en social planlösning som smidigt integreras med bostadens övriga ytor. Rummet badar i naturligt ljus från stora fönster och har en harmonisk koppling till naturen med utsikt mot den lummiga framsidan och sjön Bolen. Köket är elegant och genomtänkt med exklusiva detaljer som en bänkskiva i sten och ekköksluckor som ger en tidlös charm. Upplysta vitrinskåp skapar en sofistikerad atmosfär och låter dig visa upp ditt finaste porslin. Med utrustning av högsta kvalitet är det anpassat för allt från snabba vardagsmåltider till avancerad matlagning. Den öppna planlösningen bjuder in till umgänge och gör köket till en naturlig samlingsplats. Generösa arbetsytor och smart layout gör det enkelt att vara delaktig i samtalen, oavsett om man står vid spisen eller sitter vid köksön.

Matplats
Gedigna fönsterpartier med massvis av naturligt ljusinsläpp. Stora ytor som enkelt möbleras efter behov och smak. Njut av en middag i detta väl tilltagna matsal/vardagsrum. Genomgående klinkergolv och målade väggar. Ett rum att gärna bjuda hem till. Att alltid ha det glimrande vattnet intill ger ett ro som bara sjöutsikt kan ge. Justera den rörliga kaminen så att elden syns och hörs från matsalen för ökad trivsel. 

Sovrum 1
Stort sovrum med praktisk garderobsvägg och trivsamt ljusinsläpp från flertalet fönster. Egen separat utgång till altan. Generös takhöjd, infällda spotlights och parkettgolv. 

Badrum
Detta generösa badrum är både lyxigt och funktionellt, med en dusch bakom en murad glasvägg och ett inbyggt spabadkar för avkoppling. Ryggåstaket och de två fönstren släpper in rikligt med ljus, vilket förstärker den luftiga känslan. Rummet är helkaklat och inrett med en dubbelkommod som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Spotlights i taket skapar en stilren och behaglig belysning.

Vardagsrum
Det stora vardagsrummet imponerar med golv-till-tak-fönster som ger en fantastisk utsikt över sjön och släpper in ett överflöd av naturligt ljus. Rummet har klinkergolv som ger en modern och stilren känsla samt är lättskött. Högt i tak med ryggåstak förstärker känslan av rymd och elegans, vilket gör det enkelt att trivas. Här finns gott om plats för större möblemang, som en rymlig soffgrupp och ett stort matbord, perfekt för familjesammankomster och umgänge. Den öppna planlösningen och de generösa proportionerna skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Ljuset som flödar in och den storslagna sjöutsikten gör rummet till hemmets naturliga samlingspunkt. Ett vardagsrum som kombinerar funktionalitet med stil, där hela familjen kan njuta av både vardag och fest.

Sovrum 2
Plats för större säng, skrivbord och har utrustats med klädkammare. Parkettgolv och målade väggar. 

Duschrum
Ett andra duschrum / gäst WC förenklar vardagen och fest. Helkaklat utförande, kommod i ek, duschhörna med glasväggar i tonat säkerhetsglas. Spotlights. 

Tvättstuga / Groventré
Rymlig tvättstuga med gott om arbetsytor och förvaring. Under och överskåp i trä. Tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Bergvärmepump. Entré från villans framsida. Ytor för avhängning av ytterkkläder och skor. 

Planritning