Såld RENOVERAD 4:A MED STOR INGLASAD BALKONG!

Stora Kvinns väg 4, 3tr

RENOVERAD 4:A MED STOR INGLASAD BALKONG!

Varmt välkommen till denna välplanerade och vackert renoverade 4:a i hörnläge med fönster i tre väderstreck. Harmonisk bostad med ljusa ytor, högt i tak och en genomgående fin ekparkett som följer en röd tråd genom hemmets alla vrår. Stort luftigt hörnvardagsrum med öppen planlösning mot köket samt generös inglasad balkong i sydvästläge med sol större delen av dagen. Den inglasade balkongen kan med fördel nyttjas från tidig vår till långt in på hösten och därmed förlänga utesäsongen ytterligare.

Stort smakfullt renoverat kök med lyxig köksö, integrerade vitvaror och inbyggd espressomaskin som förhöjer vardagen. 3 utmärkta sovrum med gott om förvaringsutrymmen i befintliga garderober, ytterligare förvaring i separat walk in closet som rymmer årets fulla uppsättningar av både kläder och skor. Trendigt helkaklat badrum med lättstädade ytor, utrustat med vägghängd interiör samt både dusch och badkar. I anslutning till hallen finns en separat gästtoalett utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Stabil förening bestående av 64 lägenheter med eget garage och många parkeringsplatser. Här bor du i anrika Långbro park och dess charmiga omgivningar kantade av lummiga grönområden och bra kommunikationer. Närmsta T-bana ligger ca 650 meter från bostaden och bussarna passerar Mickelsbergsvägen endast 150 meter bort. Alldeles intill fastigheten ligger Långbroparken som är en vacker grön oas med ett varierat folkliv, här finns öppna ytor för såväl lek, picknick, löpträning och promenader. Inom liten radie finns även sim- och idrottshall, förskola, skolor, matbutik, caféer och restauranger. 200 meter till det berömda Långbrovärdshus som drivs av Fredrik Eriksson medtrevlig uteservering och femstjärniga mat. Här finns någonting för alla, såväl stora som små. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Stora Kvinns väg 4, 3tr
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
243  /  1302
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.018388
Byggnadsår:
2004
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd (ca 4 kvm)
TV- Internetutbud:
Tele2
Inkluderat i avgift:
värme, vatten och kabel-TV
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2018-12-21
127 kWh/m²/år

Driftkostnad

5 864 kr/år
4 354 kr/år
10 218 kr/år

Förening

BRF Lindallén 1
769609-1268
Ja

BRF Lindallén 1

Bostadsrättsföreningen Lindallén 1 är belägen i vackra Långbro Park, tillhörande stadsdelen Älvsjö i sydvästra Stockholm. Föreningen består av 64 lägenheter. I källaren finns cykelrum, källarförråd, återvinningsrum samt grovtvättstuga. Tvättstugan består av en tvättmaskin, en torktumlare, ett torkskåp samt en kall och varmmangel. 

Föreningen har ett 24 garageplatser i källaren som kostar 720 kr/månad, separat kö. Det finns även ett 29 parkeringsplatser, finns lediga platser idag (kontrollerat 8 augusti 2024). En parkeringsplats kostar 457 kr /månaden. Det finns även lediga platser med elbils-laddning. 

TV och bredband kan fås via Tele2. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. 

Man har precis avslutat en fasadrenovering och i dagsläget finns inga planerade renoveringar.

Beskrivning

Vardagsrum

Stort ljust hörnvardagsrum med öppen social planlösning mot köket samt insynsskyddat läge med fri utsikt mot grönska. Tack vare generösa fönsterpartier i två väderstreck får rummet ett fantastiskt ljusinsläpp och en behaglig rymd med högt i tak. Vackert genomgående parkettgolv samt utgång via altandörr i glas till balkong i härligt solläge. Lättmöblerade ytor med plats för både soffa, soffbord samt övrigt valfritt möblemang. 

Balkong

Väl tilltagen balkong på drygt 9 kvm i svårslaget sydvästläge med sol från lunch till sent in på kvällen. Privat läge med fri utsikt mot vackert grönskande parkområde. Tack vare att balkongen är inglasad blir detta som ett extra rum som kan användas från tidig vår till sen höst. Gott om utrymme att möblera med både loungedel, matbord samt växtligheter för en trivsam atmosfär. 

Kök

Smalfullt renoverat kök från Kvik med vita luck- och lådfronter samt flera påkostade materialval. Köket installerades 2018 och har en stor köksö i slitstark mörk granit. Bra förvaringsutrymmen i många över- och underskåp som sträcker sig från golv till tak. Helintegrerade vitvaror så som diskmaskin, kyl, frys, ung, micro och espresso-maskin. Extra bred bänkskiva i granit med induktionshäll på 80 cm samt stor fläkt ovanför. Välvalda el-uttag med popup-funktion i både köksön och bänkytorna. 

Sovrum 1

Stort hörnsovrum med fönster i två väderstreck samt gott om förvaringsutrymme i befintliga spegelgarderober. Generös golvyta med plats för både dubbelsäng, sängbord samt övrigt valfritt möblemang. Samma fina ekparkett på golv likt resten av bostaden. 

Sovrum 2

Rymligt sovrum med fönster i väst samt plats att inreda med både säng och skrivbord. Genomgående ekparkett likt resten av bostaden. 

Sovrum 3

Sovrum med generöst ljusinsläpp samt utrymme att möblera med både säng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrsparti. Genomgående ekparkett likt resten av bostaden. 

Badrum

Trendigt badrum utformat med fingertoppskänsla, totalrenoverat 2019 med matchande väggar och golv i Swedish Green kakel. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, duschvägg i klarglas, vägghängd wc, stort handfat, kommod, spegelskåp samt behaglig golvvärme. 

Toalett/tvättstuga

Fint helkaklad gästtoalett utrustad med wc, handfat, spegelskåp samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Behaglig golvvärme för extra komfort. Utrymmet renoverades under 2018. 

Hall

Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter samt gott om förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Stor walk in closet i anslutning till vardagsrummet som rymmer allt och lite till. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare