Properties & Partners NYBYGGT PARHUS, 231 KVM BOYTA. STILREN ELEGANS & HÖGKVALITATIVA MATERIALVAL PRÄGLAR DETTA BOENDE!

Flintvägen 8

Farhult / Kullabygden

NYBYGGT PARHUS, 231 KVM BOYTA. STILREN ELEGANS & HÖGKVALITATIVA MATERIALVAL PRÄGLAR DETTA BOENDE!

Nybyggt 2023, som sagt, därtill mycket välplanerat och genomtänkt parhus i fina Farhult. Genomgående påkostade material såsom unik polerad marmor, tre lyxiga badrum, stilrent vitt kök och golvvärme i hela huset. Huset är byggt helt i betong och bjälklaget är platsgjuten betong med golvvärme. Högt i tak med 2,72 m på entréplan och 2,56 m på ovanvåningen. Stora generösa sällskapsytor inkluderar ett kök inrett i vitt med skafferi, stor kyl & frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och dubbla fläktar. Infällda spotlights i taket och en dekorativ elektrisk eldstad som skapar en trivsam atmosfär.
Huset har fyra sovrum och tre badrum samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns en härlig takterrass med spabad och balkong för avkopplande stunder utomhus. Garage med automatisk port och ett förråd med dusch/wc bidrar till bekvämligheten, dessutom golvvärme även här.
Trädgården erbjuder gräsmatta, stenlagd altan samt en häck runtomkring för integritet. En stenlagd uppfart rymmer 3-4 bilar. Solpaneler på hela taket bidrar till låga driftkostnader.
Farhult är ett lugnt område med fin badstrand, bra förbindelser, nära till affärer och andra serviceutbud. Här är det perfekt att njuta av lata sommardagar och den vackra utsikten. På Farhults nya bostadsområde "Farhults udde" erbjuds ni nu detta stilrena och eleganta parhus helt i sten. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka privat visning.

Fakta

Adress:
Flintvägen 8
Område:
Farhult / Kullabygden, Farhult
Kommun:
Höganäs
Fastighetsbeteckning:
VIAKÖP 3:64
Typ:
Parhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans parhus med garage/förråd
Byggnadsår:
2023 Slutbesked 2023-06-30
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Luft/vatten (NIBE) samt solpaneler
Ventilation:
FTX
Fasad:
Puts
Tak:
Papp med solpaneler
Stomme:
Lättbetong
Plåtarb.:
Plåt
Bjälklag:
Betong med vattenburen golvvärme
Grundläggning:
Betongplatta ,ed vattenburen golvvärme
Grundmur:
Prefab
Murstock:
Delvis förberett för kamin/öppen spis
Badrum:
3 st
Parkering:
Garage
Tomtmark
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Taxeringsvärde tomt:
667 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
667 000 kr
Kommentar taxering:
Taxeringsvärdet är för tomtmarken
Bef. pantbrev:
0st
Taxeringsår:
2021
Taxeringskod:
210 (220)
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

18 000 kr/år
10 000 kr/år
4 000 kr/år
3 500 kr/år
35 500 kr/år
Driftskostnad i kWh uppskattas till ca 12000/år

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande entré/hall med kodlås i ytterdörren, praktisk inredning med förvaring för ytterkläder och skor, slätputsade vita väggar och ett elegant polerat marmorgolv av högsta klass. Tvättstuga/teknikrum med skåpsinredning i grått längs med ena långsidan, bra förvaring och arbetsyta med infälld vask. Tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare/förråd under trappan som är väl tilltagen. Helkaklat badrum ger er en lyxig känsla med infälld belysning, dubbla handfat, kommod med förvaring, vägghängd wc, duschhörna och handdukstork. Generöst vardagsrum med infällda spotlights i tak, öppet till kök med högblank vit inredning, bra förvaring, skafferi, all tänkbar maskinell utrustning, dubbla fläktar mm. Slätputsade väggar i vitt, det exklusiva polerade marmorgolvet fortsätter även här. De generösa ytorna är inbjudande och ger er plats till många olika möblemang, kanske en köksö och matplatsen invid skjutpartier till trädgården ger er mycket ljus.

En pampig marmortrappa, med stilrent glasräcke och plats för en stor takkrona, tar er vidare till den mer privata ovanvåningen. Här erbjuds en möblerbar hall, tre generösa sovrum, varav ett master bedroom med walk-in-closet och lyxigt badrum med fjärrstyrt takfönster. Ytterligare ett badrum av högsta klass med bubbelbadkar mm. Balkong från ett av sovrummen samt utgång till den härliga takterrassen, med spabad och plats för solsängarna, där ni solar ostört med tonat glas runt om. Golvet är helt stensatt och hela takterrassen är byggd ovanpå garage/förråd.

Farhult

Natursköna Farhult är en populär ort som många besöker under sommarhalvåret, främst för sin långgrunda strand men även för den vackra miljön och alla gamla fritidshus man hittar här. Det lilla samhället har visat sig vara populärt vilket har medfört ett intresse för att utveckla byn genom att uppföra fler bostäder, men främst då permanentbostäder. Det är precis så ny bostadsområdet "Farhults udde" blev till. Farhult är i bygden känt för sina fina och barnvänliga bad på en lång sandstrand som ligger väl skyddat inne i Skälderviken.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Flintvägen 8

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Flintvägen 8

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare