Properties & Partners PRAKTISKT BOENDE FÖR BARNFAMILJEN. LJUST OCH FRÄSCHT. STORT TRÄDÄCK MED SOL HELA DAGEN & KVÄLLEN.

Grindögatan 14

Rydebäck

PRAKTISKT BOENDE FÖR BARNFAMILJEN. LJUST OCH FRÄSCHT. STORT TRÄDÄCK MED SOL HELA DAGEN & KVÄLLEN.

Välkommen till Grindögatan 14 som är beläget i familjeidyllen Rydebäck! De knappa 100 kvm boyta erbjuder er bl a ett rymligt kök med matplats, generöst vardagsrum, 3 bra sovrum, badrum, gäst-wc och en tvättstuga med groventré. Allt i gott skick och bara att flytta in. Dessutom går vinden att inreda till ytterligare 1-2 rum. Trädgården med sitt enorma trädäck i soligt öster-söder-västerläge ger er många soltimmar. I denna stabila förening med schysst avgift bor ni med riktig villakänsla fast med en bostadsrätts alla bekvämligheter. Carport i länga samt fria parkeringar. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka visning.

Fakta

Adress:
Grindögatan 14
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
A:3 / 205
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.41994%
Andelstal avgift:
3.42017%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus
Byggnadsår:
1979
Fönster:
isolerfönster
Uppvärmning:
Direkt el
Badrum:
1 st
Balkong:
Stort trädäck i soligt söder-västerläge
Förråd:
Förråd i trädgården
TV- Internetutbud:
Kabel-TV bas ingår i den obligatoriska avgiften. Bredband samt extra TV tecknar ägaren själv.
Ej inkluderat i avgift:
Det tillkommer obligatoriska avgifter på Kabel-TV, 82 kr, Renhållning/samfällighet 270 kr.
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

22 000 kr/år
4 380 kr/år
26 380 kr/år

Beskrivning

Rum för rum

Allmänt om bostaden

Radhuset är praktiskt som med dagens planlösning fördelar sig på 4 rum och kök om knappa 100 kvm (på vinden kan ni få ut ytterligare ca 30 kvm boyta). Här erbjuder nedervåningen ett praktiskt och rymligt kök med matplats till veckomåltiderna samtidigt som de sociala utrymmena i vardagsrummet ger dig möjligheten för den festliga måltiden. Ovanvåningen utgör den privata delen i bostaden med sovrum för hela familjen. Trädgården med sitt generösa trädäck i söder-väster ger dig de bästa soltimmarna.

Hall & Groventré

Med härligt ljusinsläpp från fönstret vid entrédörren som tillsammans med de ljusa väggarna, klinkergolvet och det ljusa laminatgolvet ger en familjärt välkomnande känsla. Här finns plats att både hänga av sig ytterplaggen o ställa sina skor. Intill finner vi bostadens Groventré och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, perfekt som vardagsentré för barnen.

Kök 

Köket är inrett med vit, slät köksinredning, ljust kakel på vägg och rostfria vitvaror, vilket skapar en stilren elegans - snyggt. Praktiska, ljusa och fräscha bänkskivor och det stilsäkra kaklet är skapat med "touch". Här finns plats för ett stort matbord och fönster vetter ut mot entrésidan med fritt läge invid allmänningen.

Sällskapsrum & matsal

Med fönsterparti på nästan hela väggen i detta rum blir det ett öppet och ljust intryck. Idag har familjen inrett det som matsal att samla hela familjen kring och i den separata delen finns utrymme för läsningens avkoppling eller kanske se något intressant på TV:n. Här ligger samma ljusa golv som i hall och kök. Utgång till den härliga trädgården i bästa solläge med väl tilltaget trädäck där del har markis.

Gäst-wc

Gäst-wc på entréplan har väggar målade i en ljusgrå ton och klinker på golv.

En trappa upp

Vitmålad trappa leder oss upp till ovanvåningen som utgör dagens privata boning. Här fördelas ytan mellan den rymliga hallen, en klädkammare och de tre sovrummen samt ett badrum med badkar. Genomgående ljust laminatgolv och målade väggar.

Master Bedroom

Det största av sovrummen det sk. Master Bedroom med 4 garderober.

Sovrum 2 & Sovrum 3

Dessa sovrummen är barnens rum, där de själva fått välja färg på väggarna. Genomgående samma ljusa golv.

Badrum

Badrummet har badkar. Vask med praktisk förvaring samt spegel. Trivsamt litet fönster på ena väggen.

Vinden

Här kan ni inreda ca 30 kvm boyta till ett eller två rum. Där är monterat ett nytt takfönster bara för något år sedan och ytterligare ett fönster ligger där färdigt att monteras.

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

 

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviteter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Restaurang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

 

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Grindögatan 14

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Grindögatan 14

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare