Såld GENOMGÅENDE TVÅA MED INGLASAD BALKONG OCH LÅG AVGIFT

Hagagatan 15C

Haga

GENOMGÅENDE TVÅA MED INGLASAD BALKONG OCH LÅG AVGIFT

Välkommen till ett hem som kombinerar trivsamhet och funktion på bästa sätt. Den genomtänkta planlösningen ger ett härligt flöde genom bostaden, där varje yta känns välanvänd och hemtrevlig. Köket erbjuder gott om arbetsyta och plats för både vardag och middagsbjudningar. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och har direkt utgång till en inglasad balkong i soligt söderläge – den perfekta platsen för att njuta av både lugn och sällskap.

Lägenheten har en ljus och harmonisk atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Sovrummet är rymligt och praktiskt utformat med bra förvaringsmöjligheter, medan hallen erbjuder välkomnande ytor med smarta förvaringslösningar. Här har du allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende.

Detta hem passar perfekt för dig som söker en balanserad kombination av bekvämlighet och ett lugnt läge, med närhet till både grönområden och stadens utbud. Välkommen att upptäcka din nästa bostad!

Fakta

Adress:
Hagagatan 15C
Område:
Haga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
0070  /  1002
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0,96933%
Andelstal avgift:
0,96933%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1948
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
matkällare och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Tv-anslutning via Tele 2, grundutbud ingår i månadsavgiften Internetanslutning via Telenor. Ingår i månadsavgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El (fasta)
Ej inkluderat i avgift:
Obligatioriskt avgift för Kabel-TV & bredband tillkommer med 150 kr/mån
Hiss:
Nej

Ytor

Boarea
57 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
860 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
130 061 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Baserat på årsredovisningen 2023.
Överlåtelseavgift:
2 006 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2018-10-01
E
135 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 440 kr/år
720 kr/år
2 160 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen Norrköpingshus nr 5
7250003535
Ja

Föreningen

OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Norralund 3 med adress Smedstugugatan 5-7, Smedstuguplan 1-3, Smedstuguplan 5-7 samt Hagagatan 13 och 15. På fastigheten finns fem uppförda byggnader som uppfördes åren 1948-1950 samt en byggnad 1986. Föreningen har idag 95 lägenheter, 30 lokaler, 9 garage och 31 p-platser.
Lägenhetsfördelning enligt följande: 6 st enkelrum, 14 st 1rok, 37st 2 rok, 36st 3 rok och 2st 4 rok. Alla lägenheter är upplåtna som bostadsrätt.

Total bostadsarea: 5 690 kvm
Total lokalarea: 989 kvm

KABEL-TV
Kabel-tv via ComHem.

BREDBAND
Föreningen har avtal med Telenor alternativt ComHem Abonnemangsavgift tillkommer.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

TVÄTTSTUGA
Renoverad tvättstuga i på Hagagatan 13.

GARAGE / PARKERING
9st garageplatser. Separat kö.
31st parkeringsplatser. Separat kö.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Cykelrum och barnvagnsrum.
Föreningen har en festlokal med kök belägen på Smedstugugatan 7 som medlemmarna kan hyra för ca 300 kr.

Föreningens ekonomi

Föreningen beslutade att avgiften höjdes med 10 % från 2023-07-01. Ingen planerad höjning i nuläget.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

1990 - talet - Ny fasad och nya fönster.
1994 - Genomfördes stambyte och då renoverades även kök och badrum.
2007 - Miljöhus.
2008 - Renoverades lekplatsen på gården.
2009 - Installerades säkerhetsdörrar, postfack sattes in, miljöhus uppfördes och trapphus målades om.
2010 - Renoverades tvättstugor.
2012 - Gemensam elmätning infördes och innergårdar gjordes iordning.
2016 - Stamspolning
2020 - Nya tvättmaskiner och torktumlare.
2020 - Grillplats på gården.
2020- Nytt låssystem.
2021 - Huskropp utvändigt.
2021- Markytor.
2021 - Byte armaturer.

Planerat underhåll:
2023 - Fönstermålning.
2023 - Diverse målning gemensamma utrymmen.
2022/2023 - Renovering av förskola.

Försäkring

Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsnnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.




Beskrivning

Interiör

HALL
Välkomnande hall med beigemålade väggar och en stilfullt tapetserad fondvägg. Golvet pryds av ljus laminat, och taket har spotlights som elegant leder in mot köket. Här finns gott om avhängningsutrymmen samt fyra garderober för extra förvaring. Väggar målade -23.

DUSCHRUM/WC
Fräscht duschrum med vitt kakel på väggarna och en beige plastmatta på golvet. Rummet är utrustat med handfat, spegelskåp, handdukstork, wc och dusch, vilket gör det både funktionellt och stilrent.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med generöst utrymme för förvaring av kläder, skor och andra tillhörigheter – idealiskt för den som behöver extra plats.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme tack vare en hel garderobsvägg. Fönstret är placerat i ett fördelaktigt norrläge, vilket ger ett behagligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och smyckade med en stilren fondvägg i grå nyans, och golvet består av ljus laminat som förstärker det ljusa och öppna intrycket.

KÖK
Stort och praktiskt kök med vita skåpluckor och integrerade vitvaror. Köket är utrustat med kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och fläkt. Den grå laminatbänkskivan tillsammans med det vita kaklet ovanför arbetsytorna skapar en harmonisk kontrast. Det grå laminatgolvet och de vitmålade väggarna kompletterar den moderna känslan. Här finns gott om plats för matbord, och köket renoverades 2023/2024.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med plats för en större soffgrupp och andra möbler. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vackert mönstrad ekparkett som tillför värme och karaktär. Charmiga detaljer som fönsterbrädor i marmor ger rummet extra elegans. Från vardagsrummet når du balkongen. väggar och tak målade -24.

BALKONG
Inglasad balkong i soligt söderläge med utsikt över föreningens grönskande innergård. Här finns gott om plats för bord och stolar, vilket gör balkongen till en perfekt plats för avkoppling och njutning.

Område

Allmänt

Haga, som ligger i norra delen av Norrköping, är uppdelat i fem områden: Haga södra, Haga norra, Taborsberg, Sandbyhov och Blommelund. Det är ett lugnt, fint och barnvänligt område med närhet till city såväl som grönområden som Folkparken och Himmelstalund.

Kommunikation

På Taborsbergsvägen, vid Hagaskolan, trafikerar både spårvagnslinje 3 och 2. Spårvagnslinje 3 går från Vidablick via resecentrum och city till Klockaretorpet. Linje 2 går från Fridvalla via resecentrum och city till Kvarnberget. Dessutom är det nära till busshållplatsen på Finspångsvägen.

Närservice

Affärer:Vid Hagaskolan finns en närbutik. Det är också nära till Eneby centrum som erbjuder två välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, mäklarkontor, pizzeria, frisör och skomakare. Det är även cykelavstånd till både Norrköpings city och Ingelsta Shopping, som båda har ett stort och brett utbud av butiker.
Vård: Det är gångavstånd till vårdcentralen och folktandvården som ligger i Sandbyhov.

Parkering

Det finns ett garage om 189 kvm med 9 platser (varmgarage) samt 31 parkeringsplatser. Uthyres via separat kösystem. Fri parkering på gatorna.

Planritning