Header image
Såld SUPERFIN RENOVERAD 2A MED BALKONG PÅ VÅNING 3!

Husebygatan 3A

Oxelbergen

SUPERFIN RENOVERAD 2A MED BALKONG PÅ VÅNING 3!

Denna pärla till lägenhet ligger på våning 3, och vardagsrum och balkong badar i solsken från sydväst med en fri utsikt över föreningens innergård. Här erbjuds ni en bostad i toppskick med gediget parkettgolv från 2019 som sträcker sig genom hela bostaden, vilket ger en enhetlig och elegant känsla. Färgvalen är noggrant utvalda för att skapa en rogivande atmosfär. I Köket finns finns rum för matplats i morgonsol, och både kök och badrum är utrustade med moderna bekvämligheter såsom diskmaskin samt tvättbänk med tvättmaskin.
Fler fördelar är platsbyggda garderober och bokhyllor med gott om förvaring utan att kompromissa med stil eller utrymme. Lägenheten erbjuder fullständig integritet, då det inte finns någon insyn från omkringliggande byggnader.
Bostadsrättsföreningen är solid och ansvarsfull, vilket säkerställer ett bekymmersfritt boende. Området runt lägenheten är lummigt med mycket grönska, men ligger ändå på bekvämt gångavstånd till city.

Fakta

Adress:
Husebygatan 3A
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
96  /  1203
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.6402%
Andelstal avgift:
0.6402%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1948
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiberbredband 100 mbit och TV via Telia (ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fasta elnätavgiften, bredband, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägg
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 414 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2020-05-14
E
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 200 kr/år
3 600 kr/år
Enligt säljarens uppgifter, Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Brudlyckan
725000-0994
Ja
Nej

Beskrivning

Entréhall
Luftig och välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktisk garderobvägg med skjutbara dörrar i spegelglas. Generös takhöjd och ett gediget parkettgolv enhetligt med övriga bostaden. Vitmålade väggar och klinkergolv. I bostaden hittar vi vackra fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor.

Kök
Hemtrevligt kök från 2013 i mycket gott skick med över-och underskåp i vitt utförande. Stor kyl och frys och övrig maskinell utrustning i form av diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt rostfri fläktkåpa. Plats för köksbord intill det stora fönstret med trevligt ljusinsläpp och utsikt från våning 3. Målade väggar i vitt med fondvägg i ett fint mönster. Arbetsbänk i trä och stänkskydd i vitt kakel. Parkettgolvet ger en ombonad känsla och intryck. 

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Platsbyggd garderobsvägg och parkettgolv. Stort fönster med fri utsikt över grannskapet. Målade väggar i en varm grön ton. 

Badrum
Badrum i toppskick från 2013 som byggts ut och blivit större än ordinarie badrum med ljusa fräscha interiörer. Duschhörna med svängbar glasvägg, stor kommod och egen tvättdel med arbetsbänk, hyllor och tvättmaskin. Värmande golvvärme och spotlights i tak. Wc, takdusch från 2024 och spegel med belysning. Tvättmaskin från 2019.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med generös takhöjd, parkettgolv och väggar målade i en varm beige ton. Platsbyggd bokhylla med fina detaljer. Plats för soffa, soffbord, tv-bänk och övrigt möblemang. Stort fönster samt balkongdörr som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp från sydväst. Utgång till balkongen

Balkong
Trevlig möblerbar balkong med fri utsikt över föreningens stora innergård. Bästa sydvästläge med många soltimmar. Platsbyggd soffa med förvaringsmöjlighet.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare