Properties & Partners IDYLLISK FAMILJEVILLA I FYRBY
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Pildammsvägen 12B

Eneby

IDYLLISK FAMILJEVILLA I FYRBY


Välkommen till denna charmiga villa i Fyrby, Norrköping – ett perfekt hem för dig som söker ett bekvämt och naturnära boende! Det här trähuset, byggt 1987, erbjuder en boyta på 182 kvm fördelad över två plan, med generösa ytor och en genomtänkt planlösning.

På entréplanet möts du av en ljus hall med gott om förvaring. Köket är modernt med köksö och fullutrustade vitvaror, och ligger i öppen anslutning till det inbjudande vardagsrummet. Här finns stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp och en braskamin som skapar extra mysfaktor. Från vardagsrummet når du ett inglasat uterum och en altan som vetter mot den rymliga trädgården. På detta plan finns även ett stilrent duschrum och en praktisk tvättstuga med groventré.

Övre plan bjuder på tre rymliga sovrum, ett allrum, ett duschrum med takfönster och en walk-in closet. Här finns gott om utrymme för hela familjen, med möjligheter att anpassa rummen efter dina behov.

Beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skog, lekplats och shopping i Ingelstad. En ny förskola har dessutom öppnat, vilket gör detta hem särskilt attraktivt för barnfamiljer.

Ett stilrent och funktionellt boende i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden – välkommen hem!

Fakta

Adress:
Pildammsvägen 12B
Område:
Eneby, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
FISKEBY 4:23
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1987 Tillbyggnad del av övervåning 2019
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas isolerfönster ljudisolerade
Uppvärmning:
Direkt el och luft/luft värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
Parkering:
Garage
TV- Internetutbud:
Fiber

Ytor

Boarea
182 Kvm
Tomtarea
1 113 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
3 215 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 258 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 473 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 1 645 000 kr
Taxeringsår:
2024
Värdeår:
1991
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-08-07
G
288 kWh/m²/år
Eon

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
61 000 kr/år
8 964 kr/år
535 kr/år
6 048 kr/år
2 675 kr/år
79 222 kr/år
Enligt säljarens uppgifter, från helåret 2023.
9 525 kr/år

Beskrivning

Interiör

Entréplan

Hall:
Ljus och välkomnande hall med klinkergolv och generös förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Tapetserade väggar ger en hemtrevlig känsla.

Duschrum:
Modernt och stilrent duschrum med vitt klinker på golvet och grönt kakel på väggarna. Utrustat med handfat i kommod, spegelskåp, wc och dusch. Golvvärme ger extra komfort, särskilt under kalla månader.

Allrum:
Ett mångsidigt och trivsamt rum med trägolv och beige tapet på väggarna. Perfekt som lekrum eller för avkoppling. Rummet har ett fint ljusinsläpp och en centralt placerad braskamin, som både skapar en mysig atmosfär och fungerar som en extra värmekälla.

Sovrum:
Ett mysigt sovrum som även kan användas som TV-rum, med utsikt över trädgården. Här finns en klädkammare för förvaring och plats för både säng och skrivbord. Tapetserade väggar ger en ombonad känsla.

Vardagsrum/Matsal:
En öppen och ljus yta som rymmer både en matsalsdel och soffgrupp. Rummet har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt mot trädgården. Parkettgolv och tapetserade väggar. Dubbeldörrar skapar en elegant övergång till andra rum.

Kök:
Ett stort, familjevänligt kök med gott om arbetsytor och sittmöjligheter kring köksön. Köket har ekluckor och en köksö med svarta lådor och ekbänkskiva. Arbetsytorna består av mörka granitbänkskivor och rostfritt stål, med vitt kakel över arbetsytorna. Köket är fullt utrustat med kyl och frys från Samsung, mikro och ugn från Siemens, fläkt från Franke, diskmaskin från Asko samt en induktionshäll från Husqvarna – allt i rostfritt utförande. Tapetserade väggar och brunfärgat laminatgolv.

Tvättstuga:
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin från Samsung och torkskåp från Asko. Arbetsytorna är i grå laminat och rostfritt stål, och det finns gott om förvaringslösningar. Utrustad med en luftvärmepump från IVT. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet.

Uterum:
Inglasat uterum med skjutdörrar som erbjuder en härlig plats för avkoppling året runt.

Övre plan

Hall:
Vitmålade väggar och laminatgolv. Här finns en rymlig klädkammare för extra förvaring.

Duschrum/WC:
Fräscht duschrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Utrustat med wc, handfat i kommod och dusch med glasdörrar. Ett takfönster ger extra ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Sovrum 1 (Master bedroom):
Rymligt master bedroom med två stora fönster och en garderobsvägg. Ett lugnt och avkopplande rum med vitmålade väggar och en fondtapet. Laminatgolv.

Sovrum 2:
Ljust och rymligt sovrum med plats för både säng och skrivbord. Perfekt som barnrum eller hemmakontor. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet.

Sovrum 3:
Ett charmigt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp från tre fönster. Väggarna är målade i en sober grå nyans och rummet har laminatgolv.

Walk-in closet/Sovrum 4:
Flexibelt rum som kan användas som walk-in closet eller ett extra sovrum. Rummet tillkom vid en utbyggnad 2019 och är stilrent och rymligt med ljus laminat på golvet och vitmålade väggar.

Övrigt

  • Gäststuga som är inredd och erbjuder extra boendealternativ.
  • Garage med förrådsdel för extra förvaring.
  • Plåtskjul för ytterligare förvaringsmöjligheter.
  • Pergola i en lummig berså, perfekt för större tillställningar med plats för flera bord och stolar.
  • Pool ovan mark, perfekt för varma sommardagar.
  • Lekhus för barnen.

Alternativ planlösning:
Ytterligare två sovrum kan skapas på entréplan genom att dela av allrummet och en del av hallen.





Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Pildammsvägen 12B

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Pildammsvägen 12B