Properties & Partners HÖG KARAKTÄR MED ENSAMRÄTT PÅ 4E VÅNINGEN!
Kommande försäljning

S:t Persgatan 148A

HÖG KARAKTÄR MED ENSAMRÄTT PÅ 4E VÅNINGEN!

Välkommen till denna fantastiska bostad mitt i centrala Norrköping, belägen i en charmig sekelskiftesbyggnad från 1900-talet. Här får du en unik kombination av modern komfort och historisk karaktär, med vackra takbjälkar, gedigna parkettgolv och generös takhöjd som skapar en känsla av rymd och ljus.

Bostadsrättsföreningen har endast 1514 kr/kvm i belåning vilket är väldigt bra.

Lägenheten, en ombyggd tvåa som nu blivit en rymlig trea, ligger högst upp i huset utan några grannar, vilket ger dig maximal avskildhet och lugn. Detta är den enda bostaden på våningsplanet. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus, medan den öppna planlösningen bjuder in till sociala tillställningar och en härlig atmosfär för umgänge. Klinker i hall och kök ger ett stilrent och hållbart intryck, medan det nyrenoverade köket med modern utrustning är perfekt för matlagning och middagsbjudningar.

Badrummet är en fröjd, utrustat med ett lyxigt spabad där du kan koppla av efter en lång dag. Master bedroom är väl tilltaget och har genomtänkta detaljer som bidrar till både funktionalitet och stil.

Detta är lägenheten för dig som vill bo i en bostad med karaktär, där varje rum känns välplanerat och inbjudande. En bostad för långsiktigt boende, med plats för både vardagsliv och framtida möjligheter att växa. Missa inte denna chans att förvärva en lägenhet som är något utöver det vanliga – ett hem där det moderna möter historien på bästa sätt.

Fakta

Adress:
S:t Persgatan 148A
Kommun:
Norrköping
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.3068%
Andelstal avgift:
1.3068%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1899-1901 ombyggt1976
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Nej
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele2
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband, grundutbud TV och fast kostnad el-abonnemang
Hiss:
Nej

Ytor

Boarea
78 Kvm

Föreningen klassificerar bostaden som 2 rum och kök. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 434 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
E
137 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
3 600 kr/år
1 800 kr/år
5 400 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

Riksbyggen Norrköpingshus nr 18
725000-3733
Ja
Ja

Föreningen innehar 79 lägenheter i sex byggnader uppförda 1899-1901 och ombyggda 1976 med adresserna S:t Persgatan 148 A-G och 150 A-F. Lägenhetsfördelning enligt nedan 5st 1 rum och kök 4st 2 rum och kokvrå 54 st 2 rum och kök 9st 3 rum och kök 7st 4 rum och kök Total bostadsarea 5534 kvadratmeter Stor skyddad innergård med uteplatser, planteringar och grillmöjlighet. Mer info om föreningen finns på www.kvarteret-orren.se

Gemensamma utrymmen Tvättstugan hittar nere i källaren i 148 E. Tvättstugan har utöver det lås som ni använder tvättstugenyckel till ett tidlås som hålls stängt mellan 22:00 och 07:00. Även strömmen till maskinerna är avstäng mellan dessa tider Nyckel till tvättstugan är märkt TV. Gemensamhetslokal finns i källaren till 148 C. Där har bl.a. styrelsen sina möten och vi har våra årsstämmor där. Där finns ett litet kök och toaletter samt bord och stolar för några tiotal personer. Denna lokal är tänkt att medlemmar skall kunna hyra. För hyra av lokalen skicka ett mail till [email protected]. Den person som är ansvarig för lokalen hör sedan av sig. På den fina innergården har föreningen två grillar som medlemmarna får låna Soprummet ligger bortom 150 F Cykelrum Förutom de cykelställ som finns på gården så kan cyklar förvaras i våra tre cykelrum, De finns till höger om portiken mot Skeppargatan, till höger om 148 E och till vänster om 150 C. Ni använder lägenhetsnycklarna till låsen. Barnvagnsrum Innanför cykelrummet vid 150 C

Parkering Boendeparkering på gatan

TV och bredband Är anslutna till Tele2 Kabel-TV nät. Kallas Tele2-Hus I månadsavgiften ingår ett antal digitala kanaler som Tele2 har i sitt utbud. Tele2s basutbud Bredband 50/10 ingår i avgiften. Modem beställs via Tele2. De hushåll som vill ha en snabbare hastighet på sitt bredband beställs detta från Tele2 (se Tele2s hemsida för aktuella hastigheter och priser). Man skall hänvisa till det gruppavtal som finns med Brf Norrköpingshus nr 18 (organisationsnummer 725000-3733).

Föreningens renoveringar 2006-2007 Renoverades fasader och yttre fönsterfoder 2013 - Takbyte 2014/15 - Fläktar 2015/16 - Fönstermålning 2018/19 - Installationer 2018/19 - Markytor ¨ Föreningen planerar att göra en relining under sommaren 2025. Ytterligare detaljerad information från styrelsen sker på årsmötet i december 2024.

Föreningens ekonomi Avgifterna höjdes med 10% 2024-07-01.

Beskrivning

Hall
Välkommen in i denna rymliga och stilrena hall, som bjuder på klinkergolv för både praktiskt och stilrent intryck. Väggarna är målade i en neutral ton som harmoniserar fint med resten av bostaden. Hallens generösa ytor gör att den känns inbjudande och lättillgänglig, med gott om förvaring för ytterkläder och skor. Från hallen får du en första känsla av den generösa takhöjden och det öppna, sociala flödet som präglar hela lägenheten.

Master Bedroom
Det väl tilltagna master bedroom är en riktig oas av komfort och karaktär. Takhöjden och de synliga takbjälkarna ger en känsla av rymd, medan de inbyggda garderoberna i snedtaket erbjuder smart och dold förvaring. En glasvägg i svart stålprofil skiljer sovrummet från vardagsrummet, vilket adderar en modern och industriell touch samtidigt som rummet känns luftigt och öppet. Detta är verkligen ett sovrum där stil möter funktionalitet.

Sovrum
Det andra sovrummet har en smart planlösning och är perfekt som gästrum, hemmakontor eller barnrum. Ett stort fönster släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och trivsam miljö. Rummet har målade väggar och parkettgolv som matchar resten av lägenheten, vilket skapar en harmonisk helhet. Det rymliga formatet gör att detta rum kan användas flexibelt, beroende på familjens behov.

Vardagsrum
Vardagsrummet är hemmets hjärta och har en imponerande takhöjd och synliga takbjälkar som ger rummet en rustik, men samtidigt elegant känsla. Stora fönster släpper in ljus och förstärker känslan av rymd. Den öppna planlösningen mot köket gör det här till en perfekt plats för sociala tillställningar och umgänge. Det generösa utrymmet ger även möjlighet att möblera efter behov, oavsett om du vill skapa en mysig loungehörna eller ha plats för stora middagsbord.

Kök
Det moderna köket är en dröm för alla som älskar att laga mat och bjuda på middagar. Med svarta köksluckor, en gedigen arbetsbänk i trä och rostfria vitvaror får du en snygg och hållbar arbetsmiljö. En stor köksö skapar extra arbetsyta och fungerar samtidigt som en naturlig samlingspunkt för både familj och gäster. Klinkergolvet ger både praktisk funktion och stilren elegans, medan takbjälkarna bidrar till den unika känslan i rummet. Här finns allt du behöver för både vardag och fest.

Badrum
Det helkaklade badrummet erbjuder en lyxig känsla med ett stort spabad där du kan koppla av och varva ner samt stor dusch med glasvägg. Den generösa kommoden med gott om förvaring kombineras med moderna och stilrena detaljer. Badrummet är stort och luftigt, vilket gör det till en plats för både funktion och avkoppling. Här är varje detalj genomtänkt för att maximera komforten och upplevelsen.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet perfekt för den sociala livsstilen, med sina stora, öppna ytor och en stil som kombinerar sekelskifteskaraktär med modern design. Lägenheten har alla förutsättningar att vara ett långsiktigt och trivsamt hem där du kan växa och utvecklas över tid.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för S:t Persgatan 148A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet S:t Persgatan 148A

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
Kontakta Andreas