Header image
Såld EXKLUSIV ENPLANSVILLA - 10 MINUTER FRÅN CENTRALA NORRKÖPING
Kommande försäljning
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Styrstad Grinneby 12

EXKLUSIV ENPLANSVILLA - 10 MINUTER FRÅN CENTRALA NORRKÖPING

Beläget mellan Norrköping och Lundby Lantdröm ligger denna mycket stilfulla och påkostade villa av slående kvalitet. Huset är ett genomgående kvalitetsbygge ur både byggtekniskt och estetiskt hänseende.

Laduhuset i vinkel uppfördes 2021 med stor vikt på funktion, energieffektivitet och design. Inomhus ligger genomgående ett slipat betonggolv med vattenburen golvvärme via bergvärme, innerdörrarna är i massiv valnöt och det höga ryggåstaket är försett med inbyggda högtalare. Tekniskt är huset försett med styrsystem, kvalitetsfönster, solceller om 11 kWh/år och FTX-system som tillsammans skapar ett mycket energieffektivt hem.

Villan rymmer fyra sovrum, dubbla badrum och ett stort kök med allrum i öppen planlösning. Genomgående karaktäriseras huset av öppna vyer och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns stora, insynsskyddade fönsterpartier och från flera av rummen finns tillgång till någon av husets uteplatser.

Den stora uteplatsen är gjuten med inbyggd pool från Folkpool, 6,5 x 3,5 m med tak som byggdes 2023. Intill poolområdet finns både pergola och det nyligen uppförda orangeriet/poolhuset med fin utsikt över fastigheten.

På tomten finns mycket goda odlingsmöjligheter, plana gräsytor och utvecklingsmöjligheter. En stor del av tomten är även inhängnad vilket är mycket praktiskt för dig med hund.

Utöver huvudbyggnaden finns på fastigheten även ett garage om 80 + 80 kvm i två plan. Dubbelgaraget har kulvert från huvudhuset som ger vattenburen golvvärme via bergvärme. I garagebyggnaden finns även en verkstadsdel samt en övervåning som är inredd till en egen lägenhet om ca 80 kvm med både kök och förberett badrum - optimalt för uthyrning, tonårsbostad eller hemmakontor.

Välkommen till ett sällsynt genomtänkt och kvalitativt hus intill öppna åkerlandskap och knappa 10 minuter från centrala Norrköping!

Fakta

Adress:
Styrstad Grinneby 12
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
STYRSTAD 10:12
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2021
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
FTX-system
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Eldstad:
Förberett för braskamin (luftning samt skorsten)
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
3 498 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
700 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 198 000 kr
Bef. pantbrev:
3st om 3 600 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2020
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

Beräknad på 6 personer
19 000 kr/år
6 800 kr/år
3 340 kr/år
7 500 kr/år
36 640 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Elkostnaden är inkluderad kostnad för uppvärmning. 2023 var den totala förbrukningen 8.500 kWh.

Beskrivning

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare