Header image
Properties & Partners ETT AV OMRÅDETS BÄSTA RADHUS MED FRIKÖPT HÖRNTOMT OCH DUBBLA GARAGE!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Travbanevägen 112

Lindö

ETT AV OMRÅDETS BÄSTA RADHUS MED FRIKÖPT HÖRNTOMT OCH DUBBLA GARAGE!

På friköpt hörntomt ligger detta radhus med två garage med plåtfasader. Den lättskötta tomten skapar en trivsam miljö, och de generösa sociala ytorna gör detta till det perfekta hemmet för hela familjen. Huset har i dagsläget tre sovrum, men det går med mycket enkla medel att få fyra sovrum (som det är från original) då man kan uppföra tillbaka vägg mot allrummet på övre plan, se planskiss. Modernt och fullt utrustat kök med köksö som matplats, vilket är väldigt enkel att demontera bort om så önskas då den är byggd ovanpå befintligt golv.

Under de senaste 7 åren har detta hem genomgått omfattande renoveringar som relining (2016), ny eldragning i hela huset (2015), öppna spisen ommurad (2015), ny parkett i samtliga rum 2015, ny värmepump (för AC komfort på övre plan) 2018, ny bergvärmepanna 2018, samt ett nytt garage 2015. Omsorgsfullt utvalda förbättringar har skapat en inbjudande, modern och enhetlig miljö.

Modern teknologi integrerad med praktisk design inkluderar Sonos högtalare, markiser för skuggad komfort och golvvärme i badrummen. Tomten har två uteplatser, bägge klädda i med trall. En möblerbar altan på framsidan smidigt belägen från köket, samt en möblerbar altan på baksidan (skyddad från sol de varmaste dagarna). Trädgården är helt insynsskyddad inramad av en Tujahäck, vilket skapar en privat och avslappnad atmosfär. Ett välskött och fint boende med låg driftskostnad,

Fakta

Adress:
Travbanevägen 112
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
FÄRDEN 1
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans radhus med suturängplan
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isolerglas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Tjärpapp
Stomme:
Trä och murverk
Grundläggning:
Krypgrund
Badrum:
2 st
Eldstad:
Ja, fungerande. Ommurad år 2015
TV- Internetutbud:
Fiber indraget i fastigheten

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 308 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
991 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 299 000 kr
Bef. pantbrev:
2st om 1 500 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1967
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
84
C

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
16 364 kr/år
6 810 kr/år
1 011 kr/år
5 265 kr/år
29 450 kr/år
I kostnaden för el ingår värme. Förbrukningen är totalt 14 180 kWh/år. Enligt säljarens uppgifter
9 525 kr/år

Beskrivning

Om bostaden

ENTRÈPLAN

Uteplats 
Vid entrén hälsas du välkommen av en uteplats med generöst utrymme för en stor matgrupp/loungegrupp. Entrén med trallen ger en elegant touch, och är helt insynsskyddad inramad av plank, garagen samt tujahäcken, vilket skapar en privat och avslappnad atmosfär.

Entré
När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning med en rymlig entréhall, vars tåliga klinkergolv i grått skapar en modern och stilren atmosfär. Direkt intill finner du en garderob med skjutdörrar.

Kök
Rymligt kök från KVIK (från 2008) med köksö och rostfria vitvaror. Om man önskar kan köksön avlägsnas (vilket går utan att göra åverkan på golvet under enligt säljaren) vilket således skapar plats för matbord intill fönsterpartiet som vetter mot uteplatsen på framsidan. En stilfull kontrast mellan vitt övre- och underskåp, mörkare arbetsbänk i sten. Lättstädat grått klinkergolv, och vita väggar. Köket är komplett med integrerad ugn och mikrovågsugn, vinkyl, fullhöjdskyl och frys, diskmaskin, köksfläkt och dubbeldiskho. 

Tvättstuga
Tvättstugan är en viktig del i familjehemmet och här finns förvaringsskåp, tvättmaskin & torktumlare, tvättbänk med zink och praktiskt arbetsbänk. Här inne står även bergvärmepannan. 

Duschrum
Helkaklat duschrum med klinker och kakel. Här finner du en duschhörna, wc, tvättställ i kommod samt ett rymligt badrumsskåp med belysning. All inredning är från 2015. 

Sovrum 1
Lagom stort sovrum med inbyggda garderober. Fönster mot husets framsida. Ekparkett på golvet och vitt målade väggar.  

Sovrum 2
Sovrummet på entréplanet är det perfekta föräldrarummet, medan barnen samlas på övervåningen. God plats för dubbelsäng och sängbord. Ett fönster riktat mot radhusets privata baksida skapar en trivsam atmosfär. Stor garderob med skjutdörrar, en inbyggd dubbelgarderob, ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Matsalsrum
Ljust matsalsrum med generöst plats för ett stort matsalsbord. Stora fönsterpartier vid baksidans utgång fyller rummet med naturligt ljus. Parkettgolv och gula väggar. Från vardagsrummet/matsalen når man baksidan och en uteplats.

Uteplats
Från matsalsrummet leder dörren ut till baksidan med ett altandäck. 

Förråd under trapp
Mindre förråd under trapp ger gott om förvaring. 

ÖVRE PLAN

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum med plats för både soffmöblemang och loungegrupp. Öppen spis, vita väggar samt ekparkett. Ljusinsläppet från två vädersträck och stora öppna ytor definierar detta vardagsrum, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här sitter en värmepump installerad från 2018, främst för att tillse med komfort via AC under årets varma dagar. 

Balkong
En rymlig balkong sträcker sig mot sydväst, vilket ger generösa möjligheter att njuta av soliga dagar. En imponerande och stor markis, utrustad med motor kan enkelt köras ut för att få skugga.

Sovrum 3
Bra plats för både säng och skrivbord. Fem stycken inbyggda garderober, fönster mot baksidan, ekparkett på golvet samt gula väggar. 

Hall
Mellanhall från allrummet och sovrum 3. Här står tre stycken garderober. 

Badrum
Helkaklat badrum i terracottafärgat kakel. Utrustat med badkar, duschhörna, wc, tvättställ och en stor spegel. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Travbanevägen 112

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Travbanevägen 112

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare