Header image
Såld RYMLIG 4ROK INTILL STRÖMMEN MED STOR INGLASAD BALKONG!

Sandgatan 10

Centralt / Strömmen

RYMLIG 4ROK INTILL STRÖMMEN MED STOR INGLASAD BALKONG!

Rymlig 4a intill strömmen med stor inglasad balkong och renoverat duschrum! Här erbjuds tre bra sovrum med fönster mot stor och lummig innergård, två badrum och en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. I köket som fått ny kyl och frys 2023 finns gott om plats för stort köksbord intill balkongen. Bostaden präglas här av den mycket generöst tilltagna och inglasade balkongen med plats för både cafésett och lougngrupp. Precis utanför entrédörren på samma våningsplan finns tvättstuga att tillgå. Här bor du på en av Norrköpings populäraste adresser i en trygg och stabil HSB förening där du har promenadavstånd till stadslivet med shopping, restauranger och caféer. Garageplats i huset disponeras genom separat kölista.

Det stora badrummet har några trasiga kakelplattor och bör ses över.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Fakta

Adress:
Sandgatan 10
Område:
Centralt / Strömmen , Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
9  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.9504%
Andelstal avgift:
0.9504%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1989
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Teila
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, elnätsavgiften, bredband, grundutbud kabel-tv samt br-tillägget
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 434 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Känd avgiftsförändring:
Höjdes med 5.5% 2024-01-01

Energideklaration

Utförd
2020-01-10
D
91 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 800 kr/år
6 600 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB BRF Strömmen i Norrköping
716402-8537
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Strömmens egendom omfattar fastigheterna kv Asken 6, 41 och 43 som uppfördes åren 1988-89. Antal bostadsrättslägenheter är 121 st varav 48 st 2 rok, 26 st 3 rok samt 47 st 4 rok. Den totala lägenhetsytan är 10 295,5 kvm. Dessutom finns det 3 st hyresrättslokaler om totalt 231 kvm och 25 st tvättstugor, en på varje plan. Föreningen har en 40-årig underhållsplan vilken revideras årligen.

Parkering

Garageplats inkl portöppnare finns att hyra för
600 kr per månad i källarplanet. Separat kösystem tillämpas. Även parkeringsplats för MC finns att tillgå. Boendeparkering i området ligger fn. på 300 kr/mån, ansökan om boendetillstånd skickas till kommunen.

Gemensamhetsutrymmen

Tvättstugor finns på varje våningsplan. På Vattengatan 3 finns de gemensamma lokalerna: Samlingslokal, bastu med relaxrum, gym, gästlägenhet och hobbyrum. Dessutom finns här ett sammanträdesrum. Gästlägenheten kan hyras mot en avgift om 200 kr/natt. I gymmet som renoverats 2022 finns bl a multigym-station, bänkpress, löpband, crosstrainer, skivstång och hantlar m m.

Avgifter

Styrelsen beslutade att höja avgiften med 5.5 % från och med 2024-01-01.

Föreningens utförda renoveringar/underhåll

2016- Gemensamt el-abbonemang färdigställdes med indviduell mätning och debitering av förbrukning. Byte av samtliga frånluftsvärmepumpar började.

2017- Installation av solceller.

2018- Ny undercentral med nya värmepumpar.

2019- Byte frekvensstyrning hiss

2020- Byte dörrar och lås, målning trapphus, postboxar och bokningssystem. Smidesräcken och byte av samtliga termostater.

2021- Komplettering av maskiner till tvättstugor

2022- Renovering av gym

För mer info, vänligen läs föreningens årsredovisning.

https://www.hsb.se/ostra/brf/strommen/

Beskrivning

Om bosatden

Entréhall
Entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Parkettgolv och tapetserade väggar. Ytor för garderober alternativt möblemang. Ingång till duschrum och badrum. 

Sovrum 1
Bra plats för större säng, skrivbord och garderober. Stort fönster mot innergården. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
God plats för större säng, skrivbord och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och parkettgolv. Fönster med utsikt över föreningens innergård. 

Sovrum 3
Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och parkettgolv. Fönster med utsikt över föreningens innergård. 

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum med mycket ljusinsläpp från balkongen och de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mot köket och den inre hallen. God plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Inglasad balkong
Den väl tilltagna inglasade balkongen ligger i vinkel och blir lätt en självklar plats för såväl morgonkaffet som kvällsbjudningen. God plats för att möbleras efter tycke och behov. 

Kök
Goda förvaringsmöjligheter genom över- och underskåp. Köket har en luftig planlösning med ingång från både hall och vardagsrum och här intill de stora fönsterpartierna finner vi plats för stort matsalsbord för hela familjen. Parkettgolv. Kyl och frys är nya från 2024.

Badrum
Kaklade väggar och våtrummsmatta. Utrustat med tvättmaskin, WC, duschhörna med draperi, tvättställ, och spegelskåp. Här finns några trasiga kakelplattor. 

Duschrum
Helkaklat dusch från 2013 i smakfulla varma färgval. Utrustning i form av duschhörna med svängbar glasvägg, takdusch, WC, handdukstork, tvättställ i komod och spegel.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare